TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP001P1 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP001P1 Bilgi ve Yorum

Mesaj clo » 09 Haz 2012, 21:40

Merhaba arkadaşlar dün akşam elime gelen SNP001P1 saati aldığım arkadaş belki forum üyesidir, yanlış anlaşılma olmasın diye DRK arkadaşımıza özelden orjinalliğini sordum. Kendisi bütün iyi niyetiyle bakıp ilk başta belki sahte olabilir demesine rağmen(tabi fotolar pek net değildi) sonradan orjinal diye israrım üzerine ikinci kez bakarak teyit etti.Kendisine yardımı için çok teşekkür ederim. Fakat bu benim düğün hediyem olacağından ve ben almaya vesile olduğumdan içimdeki tedirginliği geçirmek maksadıyla tüm forum üyelerinin değerlendirmesini istiyorum.Umarım DRK üstadım alınmaz.Affınıza sığınarak açıyorum konuyu.

Resimler linktedir: http://s1173.photobucket.com/albums/r582/clevent1/

Gerçekten kimseyi incitmek istemiyorum ama bu konularda çok titizim şimdiden teşekküler
Kullanıcı avatarı
clo

Re: SEİKO SNP001P1

Mesaj Analyzer » 09 Haz 2012, 21:42

Bu saatin orjinalinde beyaz kadranlı ve siyah deri kayışlı model var mı ki?
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Re: SEİKO SNP001P1

Mesaj clo » 09 Haz 2012, 21:54

Evet snp001p1 yazarsanız aynısı metal kayışla çıkıyor bana kordon önemli değil saat önemli
Kullanıcı avatarı
clo

Re: Seiko Premier Kinetic Perpetual SNP001P1 Bilgi ve Yorum

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2012, 22:30

Saat bence de orjinal; siyah kayışlısını hiç görmedim ama sıkıntı yok :thumbup:
Saatin Auto Relay - Perpetual Calendar gibi fonksiyonları sorunsuz çalışıyor mu? Mesela saati bir yere koyun 24 saat hiç dokunmadan bekleyin acaba duracak mı; durmuşsa sallayın bakalım doğru zamanı kendiliğinden yakalayacak mı ?

Güzel seçim hayırlı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Analyzer » 09 Haz 2012, 22:40

Hayır yani kordon sonradan mı alınmış ve takılmış. Eğer saat sıfır olarak alındı ve bu şekilde ise sahte olma ihtimalini doğurabilir ama benim gözüme saat hiçte sahteymiş gibi görünmedi.
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Mesaj SeRxx » 09 Haz 2012, 22:45

Analyzer aşağıdaki Srx003 modelinin kahverengi kayışlısını Seiko'nun resmi sitesinde falan hiçbir yerde görmedim ama geçenlerde Seiko satıcısında gördüm neti taradım bulamadım demek olabiliyor bu tür kayış değişiklikleri :roll:

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj clo » 09 Haz 2012, 22:49

kusura bakmayın açıklamayı unutmuşum saat ikinci el donanımhaber forum sitesinden alındı. Ama görüldüğü üzere sıfır ayarında. Ayrıca bende serxx arkadaşın dediği gibi Auto relay fonksiyonunu denemeyi bekliyorum ama daha 24 saat olmadı. Fakat saat sahibi bu özelliğini olduğunu ve bir kaç bilgiyi zaten ben sormadan yazdı. Sanırım cevaplarımı almış bulunmaktayım "saat orjinal" sayın yöneticimiz bu tarz doğrulatmaların site kurallarına aykırı olduğunu söyledi. Bende sorumun cevabına kavuştum. İlgilenen bütün arkadaşlara ÇOK teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
clo

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 125 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners