TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Sportura SNAE75P Barcelona Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Sportura SNAE75P Barcelona Bilgi

Mesaj derken12 » 18 May 2012, 16:39

Siteye yeni üye oldum umarım konuyu yanlış yere açmadım.Elinde Seiko SNAE75P olan varmı acaba,bu saatten almak istiyorum değermi bilemedim,internette düzgün bir incelemesini bulamadım,alarm sesini ve gücünü merak ediyorum elinde olan varsa inceleme yaparsa çok sevinirim benim gibi almak isteyen kişilere yardımcı olur.Teşekürler
Birde merk ettim bir şey var üzerinde tachymeter yazan yer dönüyormu bağzı satlerde döndüğünü görmüştüm
Temiz 2.El bulursam o şekilde alabilirim.
Kullanıcı avatarı
derken12

Re: Seiko Sportura SNAE75P Barcelona Bilgi

Mesaj drk » 18 May 2012, 17:08

Alarm sesi oldukça zayıf. Video net bilgi vermez, en iyisi saatçiye gidip canlı canlı sesi dinlemek. Bezel, sabittir, dönmez. Dönen bezel dalgıç tipidir, takimetrik bezeller dönmez. Alış bölümüne ilan açarsanız daha faydalı olabilir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archimed » 19 May 2012, 00:35

Merhaba, aradınız modelden bende var. 2011 Eylül veya Ekim ayında almıştım. Pilli quartz bir saattir. Kronometresi, 2 ayrı saati gösterme ve alarm fonksiyonu var. Takimetre özelliği olan saatlerde; takimetre hangi rakamı gösteriyorsa, 1 saatte o kadar hız yapıldığını gösterir.

Ben bu saati sadece görüntüsünü beğendiğim için almıştım. Bana 900 TL'ye mal oldu. Severek kullandığım bir model. İkinci elini bulman zor olabilir, ama bu işler kısmet işi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj derken12 » 19 May 2012, 10:17

Archimed yazdı:Merhaba, aradınız modelden bende var. 2011 Eylül veya Ekim ayında almıştım. Pilli quartz bir saattir. Kronometresi, 2 ayrı saati gösterme ve alarm fonksiyonu var. Takimetre özelliği olan saatlerde; takimetre hangi rakamı gösteriyorsa, 1 saatte o kadar hız yapıldığını gösterir.

Ben bu saati sadece görüntüsünü beğendiğim için almıştım. Bana 900 TL'ye mal oldu. Severek kullandığım bir model. İkinci elini bulman zor olabilir, ama bu işler kısmet işi :thumbup:

hocam saatin canlı bir kaç resmini koyarmısınız bilekte nasıl duruyor merak ediyorum ,birde şu alarm sesini bir video çekip koyarsanız çok makbule geçer teşekürler.
Kullanıcı avatarı
derken12

Mesaj drk » 19 May 2012, 14:29

Derken12, hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Archimed » 21 May 2012, 17:48

derken12 yazdı:
Archimed yazdı:Merhaba, aradınız modelden bende var. 2011 Eylül veya Ekim ayında almıştım. Pilli quartz bir saattir. Kronometresi, 2 ayrı saati gösterme ve alarm fonksiyonu var. Takimetre özelliği olan saatlerde; takimetre hangi rakamı gösteriyorsa, 1 saatte o kadar hız yapıldığını gösterir.

hocam saatin canlı bir kaç resmini koyarmısınız bilekte nasıl duruyor merak ediyorum ,birde şu alarm sesini bir video çekip koyarsanız çok makbule geçer teşekürler.

Bugün takmadım, sana arşivdeki bir resmin linkini vereyim:

viewtopic.php?f=197&t=7910&start=25#axzz1vVwBlDtp
Kullanıcı avatarı
Archimed

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners