TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Babamın Eski Seiko Saati

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj Frax » 19 Ara 2010, 22:00

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın :)
Kullanıcı avatarı
Frax
 
Mesajlar: 7085
Kayıt: 27 Ara 2009, 15:36

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj sedir » 19 Ara 2010, 22:17

Redliner güle güle kullan saatini.
Eski Seikoları ben de seviyorum. Razz'ın fotoğraflarını verdiği iki eski saat muhteşem oyu alır benden. Onun gibi güzel görünümlü Seiko'larla hiç karşılaşmamıştım.
Defalarca vurgulandı Seiko5'ler mekanizmalarından değil, bilezik kalitelerinden çok kaybediyorlar. O kadar ince yapmayıp, masif çelik bilezikle sunsalar saati görünüm çok değişecek.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir
 
Mesajlar: 3232
Yaş: 62
Kayıt: 07 Nis 2010, 21:03

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj mlm » 19 Ara 2010, 23:08

Red, tekrar güle güle kullan, senin adına sevindim..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm
 
Mesajlar: 24012
Yaş: 44
Kayıt: 03 Ağu 2010, 02:59
Konum: Ankara

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj Redliner » 21 Ara 2010, 17:36

sedir yazdı: Razz'ın fotoğraflarını verdiği iki eski saat muhteşem oyu alır benden. Onun gibi güzel görünümlü Seiko'larla hiç karşılaşmamıştım.



Sedir hocam sana tamamen katılıyorum. Bende razz bu fotoları koyduktan sonra kendi çapımda baktım ve inceledim bu saatler bullhead chrono olarak geçiyorlar ve ebayde nispeten temiz fakat bazı parçaları değişmiş olanları 200-300$ arası gidiyor. Elime alıp inceleme fırsatım olsaydı belki alırdım ama bu kadar eski saati internetten almak için çok cesur olmak gerek. ;) Mlm kardeşim güzel sözlerin için sanada teşekkür ederim. Bugün 3 gün oldu dolu dolu ve saat tıkır tıkır işliyor maşallah :D günlük sapmasıda -5.66 saniye ki usta ayarı vermiş bu saate belli (güzel manada)
Kullanıcı avatarı
Redliner
 
Mesajlar: 402
Yaş: 46
Kayıt: 20 Nis 2010, 22:51

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj emrarslan » 11 May 2012, 16:09

Hocamızın verdiği eski saat resiminde ki saatlerden kahverengi olanından bende var.Babamın eski saatiymiş.Çöpe atıyordum neredeyse,şimdi kıyıda kenarda biyerde duruyor.O kadar değerli bi saatmi bu yaa :)
Kullanıcı avatarı
emrarslan
 
Mesajlar: 11
Kayıt: 11 May 2012, 15:58

Re: Babamın Eski Seiko Saati

Mesaj mucadeleci » 11 May 2012, 16:30

vay be gerçekten şaşırdım bunca zamandır dünya çapında klasik Seiko ile ilgili sitelere bakarım ilk defa benim LM ile aynı kod bir saat gördüm o da tabii ki dünyada ilk defa TSF de :D 1974 model Seiko Lord Matic 5606-7220, yalnız benim saat ağustos bu saat nisan üretimi, bir tanıdık görmüş gibi sevindim şimdi :) Bu başlıktada çok sevdiğim saatimin resimlerini paylaşayım bu vesile ile :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci
 
Mesajlar: 7271
Yaş: 44
Kayıt: 23 Kas 2011, 07:18
Konum: İzmir / İstanbul

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 143 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners