TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hugo Boss HB1512367 Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hugo Boss HB1512367 Yorum

Mesaj cemogame » 16 Nis 2012, 15:41

Ziyaliv yazdı:- Ve dip not çoğu saat firmasının sahibi ve işletmecileri satış temsilcileri bu forumu okuyorlar fakat yazmıyorlar. Neden diye bir düşünün derim?

Foruma kısa süre önce üye oldum. Bu 10. mesajım olacak. Genelde okuyarak ve eski konuları inceleyerek zaman geçiriyorum.
Bazı cevaplar buldum gibi, eminim aşağıdakilerden birkaç tanesi sebep olabilir;

- Mekanik saat nedir ? quartz nedir ? ... nedir ? gibi bir çok sorunun cevabını burada bulduğum için,
- Mekanik saatlere ilgi duyan sadece saatsever kişilerle ortak payda da buluşabildiğim için,
- Replika saat ile gerçek saat arasındaki farkları bir nebze olsun ayırt edebildiğim için, (Evde ki Breitling Navitimer'ı en kısa sürede imha ettim. VC almaktan da vazgeçtim :D )
- Artık arkadaşlarıma saat önerebildiğim ve fikirlerime değer verdikleri için,
- Bütün özel mesajlarımla sorduğum sorulara gayet samimi bir şekilde yazdığım kişiler bıkmadan cevap verdikleri için,
- Bu forum sayesinde aldığım "Seiko5 ve türevi" saatimi içtenlikle tebrik ettikleri için,
- Birçok üst düzey saatleri olduğu halde, hala Seiko5 e mekanik-kinetik .. olarak bakabildikleri için, (seiko5 otomatik saat kulanmak değildir demedikleri için),
- Üslup, espri anlayışı ve stil olarak diğerlerinden farklı oldukları için,
- En azından bir saatçiye gittiğimde (uzun süredir yapanlar dahil) en az onun kadar genel bilgiye sahip olduğum için, daha fazlası da var,
- 1500-2000 tl lik bir saat almaya gittiğimde kaça alabileceğimi bildiğim için,
- Olaylara ticari olarak bakılmadığı için,
- vsvsvs....
-
-
eminim herkes yukarıya ilave edecek çok şey bulabilir.
Şimdiye kadar yardım eden ve paylaşımda bulunan herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
cemogame

Mesaj Ziyaliv » 16 Nis 2012, 15:54

Bak sen.. Sedir hocam yada mlm gibi sevdiğim, saydığım arkadaşlar incitici şeyler yazarlarsa kırılırım, ama sizin yazılarınız kesinlikle benim için kırıcı olamaz. Bunu terbiyesizlik olarak algılarım, kaldı ki sizi de uyardım zaten. Biraz erdemli olsaydınız özür dilerdiniz. Özür dilemek bir yana saldırgan tutumunuzu sürdürüyorsunuz, mlm ye olan sözleriniz de terbiye sınırlarının dışında. Siz saat ticareti yapıyorsunuz ama bir saat severde olması gereken alışılagelen kibarlık, incelik yok sizde. Çünkü ruhunuza hiç bir şey işlememiş, ticaret ahlakınızı da bir markayı karalama, kötüleme üzerine kurmuş görünüyorsunuz. Bu forumda bu şekilde sizden başka yazan olmadı. Lütfen absürd tasarımlarınıza devam ediniz, kimseyi polemik içine çekmeye de çalışmayınız!..
"Saat saatçiden alınır", ama hepsinden değil..

İstediğin gibi algılayabilirsin arkadaşım Asymptote ama sana terbiyesizlik yapılmadı burada ki öyle algılıyorsan hiç problem değil benim, için sektörün içinde olmadan burada bilmiş bilmiş maval atarsan, haddini aşarsan bunun başka türlü düşünülmesi gerek, yazılarımın hiçbirinde kimseye ne bir hakaret var ne de başka birşey, benim ticaretimi marka kötülemeye çalıştığımı söylüyorsunuz, yarası olan gocunur sizler moda markalarınde yerden yere vurarken saat markası değil diye, ben burada bir iki saat markası hakkında konuşunca hemen cephe alıyorsunuz, iyi bir gruplaşma var forumda. Ama burada benim tecrübelerim, benim ticaretime laf dokunduracak şekilde atıflarda bulunacaksanız bunu adli paltformlara taşımam gerekecek. Tanımadığınız gelip kahvesi içimeyip, buradaki yönlendirici yazılarını marka kötülemek olarak algılayıp hatta haddini aşarak terbiyesiz diyebilen biri iseniz. Sizin egonuzun nerelerde olduğu aslında sizin kendinizin ne kadar fikirlere yeniliklere tavsiyelere kapalı ve yapılan yönlendirmeleri değerlendirmeden kötüleme sahip olan bir zihniyetle yaklaştığınız açıkca anlaşılıyor. Sayın asymtote son iletinizi özür gerekmez kaldırınız ya da bu olay bu şekilde devam ederse adli platformlara ya da site yönetimlerine taşımak zorunda kalacağım. Sana hiçbir şey benim ticaretime laf atma, kötüleme, kişiliğime bir kasıt yapma hakkını vermez. Sizi uyarıyorum. Eğer ki benim soyumun asaleti benim 15 yıllık başarılı ticaret hayatım olmasa idi, burada 22 saat markasının başarılı bir temsilcisi olarak değil, sizin gibi bir koltukta oturup o saati bu saati sırf otomatik ya da saat markası diye herkese öneriyor olurdum.

"Saat saatçiden alınır", ama hepsinden değil..
Saatçi nedir bilseydiniz, saatçilere duşman olmazdınız, yazdıklarımızı değer verirdiniz. Ama anlaşılan gözünüzde yazdıklarımızın beş para eder değeri yok. Sizlerin karşısında biz bilgisiz, kötü, cahil saatçileriz değil mi?

"Lütfen absürd tasarımlarınıza devam ediniz, kimseyi polemik içine çekmeye de çalışmayınız!.."

Kimseyi polemiğe çekmiyorum siz çekiyorsunuz, hemen önerilerinize yönelik görüş bildirdiğimizde, karşı atağa geçiyorsunuz. Absürd dediğin tasarımlarıma sizde birkaç örnek çıkarın da tasarıma atıp tutmak yerine bu absürd dediğiniz şeyler ne kadar emek vererek yapılıyor. sizler için düşününüz. Asıl terbiyesizliği yapan sizsiniz.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj asymptote » 16 Nis 2012, 16:15

Ziyaliv yazdı:sana terbiyesizlik yapılmadı burada ki öyle algılıyorsan hiç problem değil benim, için sektörün içinde olmadan burada bilmiş bilmiş maval atarsan, haddini aşarsan bunun başka türlü düşünülmesi gerek

Bana ve diğer arkaşlara terbiyesizlik yapıldı ve bunun için hala özür dilenmedi.. hala anlamadıysanız tekrar ifade edeyim:
Bir insan için "türemiş" ifadesi kullanılmaz, siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Saatçisiniz diye burada esip gürleyeceksiniz, kimse sesini çıkarmayacak ve saat öneremeyecek öyle mi?
Ziyaliv yazdı:Ama burada benim tecrübelerim, benim ticaretime laf dokunduracak şekilde atıflarda bulunacaksanız bunu adli paltformlara taşımam gerekecek.

Dilediğinizi yapın..
Ziyaliv yazdı:Sizin egonuzun nerelerde olduğu aslında sizin kendinizin ne kadar fikirlere yeniliklere tavsiyelere kapalı ve yapılan yönlendirmeleri değerlendirmeden kötüleme sahip olan bir zihniyetle yaklaştığınız açıkca anlaşılıyor.

Kimin egosu ne düzeyde, bu konudaki takdiri okuyanlara bırakıyorum..
Ziyaliv yazdı:Eğer ki benim soyumun asaleti benim 15 yıllık başarılı ticaret hayatım olmasa idi, burada 22 saat markasının başarılı bir temsilcisi olarak değil, sizin gibi bir koltukta oturup o saati bu saati sırf otomatik ya da saat markası diye herkese öneriyor olurdum.

Soyunuzun asaleti beni ilgilendirmiyor, sürekli vurgulamanıza gerek yok. Ben kişinin kendisine bakarım. Az önce ego mu demiştiniz?? Bu arada ben saatçi değilim, saat ile bir hobi olarak ilgileniyorum, aslen eğitim-hizmet sektöründe çalışıyorum ve yaptığım iş sizin algılayıp idrak edebileceğiniz bir iş değil..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 16 Nis 2012, 16:25

Konu, başlık dışına fazlasıyla çıkıldığı için kilitlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
drk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners