TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Jacques Lemans G229 Kadran İşçiliği ve Sapmalar

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Jacques Lemans G229 Kadran İşçiliği ve Sapmalar

Mesaj Magneto » 30 Oca 2012, 05:10

Bond yazdı:Claro-Semag CL888 kanuni olarak Swiss Made lisansı almış bir kalibre. Elbette menşei belli ve kalitesi ETA ile aynı değildir ama yakın olmalı. Claro yazarsanız aramaya bir sürü bilgi var. ;) SaatveSaat o bilgileri zaten veremez mümkün değil :) Modern60, Clk, Punk, Sedir, ben ve diğer bazı arkadaşlar bir çok bilgi ve yorum yazmışız zamanında.

Ben bu lisans alma olayını anlamadım hocam , Çin malı bir calibre nasıl olurda hangi kanunla Swiss Made ibaresi alır anlamıyorum . Yazıklar olsun Bu firmalara . ne de sevdalılar maliyetleri düşürme konusunda , ama nedense bu maliyetleri sadece kendi lehlerine düşürüyorlar . 1000TL almasını biliyor ama bildiğin ÇİN MALINI tabiri caizse afedersiniz kakalıyor.
Çinlilere nefretim git gide büyüyor . Swiss Made'in haysiyeti ayaklar altında
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Jacques Lemans G229 Kadran İşçiliği ve Sapmalar

Mesaj SeRxx » 30 Oca 2012, 10:22

Burada Çin'in ne sucu var ki ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Jacques Lemans G229 Kadran İşçiliği ve Sapmalar

Mesaj bengisaat » 10 Şub 2012, 00:36

4 tane çinliyi sallandıracaksın Tiananmen Meydanında bak nasıl adam oluyorlar :D
Espri bir yana aslında gözden kaçırılan bir durum varki dünya ekonomisi oldukça kaygan bir zemin haline geldi.

Artık o liberal ekonomi anlayışı çöktü dünya globalleştikçe ve insanlar ürünlerini anında pazarlayabildikleri ve istedikleri ülkeden pazar bulabildikleri için artık daha ucuzu daha da ucuzu daha daha ucuzu gibi dipsiz bir kuyuya girmiş bir tüketici anlayışı
Arz talep dengesini arz yönünde Acımasızca değiştiren aracılar ve kaliteli üretim yapan firmaların mallarını satamamakla cezalandırılmaları...

Sonuç ortada diyemiyoruz çünki sonucu sanırım 15 - 20 yıl sonra tüm dünya pişmanlık içerisinde görecek:
"Dünyanın her yanında tavşan gibi üreyen afedersiniz 3 kuruşa eşek gibi çalışan çinliler sayesinde dünyanın her yanı "Çin" Olacak...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: enverern ve 27 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners