Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar dun rolex 126333 datejust saatime sonunda kavustum.Daha once hic kurmali saat kullanmamistim.Simdi saat durunca tam olarak nasil kurmaliyim ne yapmayliyim?Forumda biraz gezindim ama saatten saate farkli bilgiler oldugu icin yeni bir baslik acmak durumunda kaldim.En basit tabirle bana bilmem gereken seylerden bahsederseniz cok sevinirim bende yavas yavas ogrenmeye calisiyorum tabi ki
Üzgünüm. Bu defa dayanamadım ekibe ben de katılacağım. Sevgili Anesthesia, ben bir noktayı anlamadım. Sallayın çalışır diyorsunuz. Nasıl sallamak gerekir? Şöyle mi? Ama böyle sallayınca bebekler uyuyor, saat de uykuya geçmesin. Durmasın. Kafam karıştı yani.
Nasıl olur da açıklamam gerekiyor şaşırıyorum, aynı mekanizma benim epos'ta var, oğlanı sallayınca şakır şakır çalışıyor. Gerçi arka kapağı kulağıma şu an dayayamıyorum ama düğmeye bastığımda ötüşü de duyulacak eminim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi