SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tt59 yazdı:Seiko 5 sport 555j modeli mevcut bende,arada değişiklik yaparım diye farklı renk bezel almak istedim,aldığım yere başvurdum,onlarda fiyat almışlar distribütörden,yurtdışından geliyormuş bezel 340 tl ye mal oluyormuş vazgeçmek zorunda kaldım
erenedip yazdı:tt59 yazdı:Seiko 5 sport 555j modeli mevcut bende,arada değişiklik yaparım diye farklı renk bezel almak istedim,aldığım yere başvurdum,onlarda fiyat almışlar distribütörden,yurtdışından geliyormuş bezel 340 tl ye mal oluyormuş vazgeçmek zorunda kaldım
yok ustat ebay de var satiliyor 8 dolara birkac cesit ancak alternatif ariyorum. resmen dolandiricilik sahtekarlik oyle bir fiyat!
OnLyTNT yazdı:Bu konuyu ben de merak ediyorum. Bir de bütün Seiko 5 sport bezelleri birbiri ile uyumlu mu? Bende bir tane Seiko 5 sport mevcut, farklı bir bezel ile modifikasyon deneyebilirim. Mevcut bezeli güzel fakat biraz aynalı kemer tadında.
erenedip yazdı:OnLyTNT yazdı:Bu konuyu ben de merak ediyorum. Bir de bütün Seiko 5 sport bezelleri birbiri ile uyumlu mu? Bende bir tane Seiko 5 sport mevcut, farklı bir bezel ile modifikasyon deneyebilirim. Mevcut bezeli güzel fakat biraz aynalı kemer tadında.
aynen. hatta normal benzer seiko bezelleri de uyabilir
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir
|