TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Thomas Prescher Mysterious Automatic Double Axis Tourbillon

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Thomas Prescher Mysterious Automatic Double Axis Tourbillon

Mesaj bizantolog » 28 Oca 2010, 16:18

Resim

The Watch Lounge'dan mesaj gelince baktım ve yukarıdaki saati görünce şaşırdım birden. Aslında tourbillon düzeneklerine hep şaşırarak bakarım, karşı değilim, bence hoş bir ayrıntı, ancak "çok mu gerekli?" orası tartışılır işte. Bazen ifratla tefrit arasında gidip gelen çalışmaları görünce "Kırk katır mı kırk satır mı?" diye sorası geliyor insanın. Fakat bu dehşetengiz bir tasarım. Bilmediğim bir yığın ayrıntıyı okumak yerine saate baktım. Çok yadırgamasam da aslında tourbillon insanın gözünü alan, Apple'in mimarı olan Steve Jobs'ın sunumunu yaptığı iPad gibi bir şey değil bu, başka bir şey... Evlerden ırak diyorsam da gözucuyla bakmaktan da kendimi alamıyorum.

1. http://thewatchlounge.com/weird-watch-w ... ourbillon/
2.. http://blog.perpetuelle.com/index.php/l ... ourbillon/
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Re: Thomas Prescher Mysterious Automatic Double Axis Tourbillon

Mesaj Bond » 28 Oca 2010, 16:39

Belki daha yakından görme şansı doğabilir. Şöyleki; Thomas Prescher Facebook grubumuzada üye ve Nicky ile görüşüyorlar. Kendisi ve eşi bize birçok özel döküman ve bilgi yolladı, bunlarla ilgili Nicky'nin bazı hazırlıkları vardı yanlış bilmiyorsam. Bir süre sonra TSF'ye de üye olup merhaba demek adına yazacağını zannediyorum. Sanırım Nicky Nick daha çok bilgi verecektir. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 28 Oca 2010, 16:45

Gerçekten çok farklı bir tasarımı var.
Ayrıca grubun ve forumun bu şekilde gelişmesi sevindirici :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 28 Oca 2010, 18:09

Thomas Prescher çok mütevazi bir saat ustası. Müthiş bir insan, kendisiyle şahsen görüşüyorum, bir çok bilgi ve fotoğraf sağladı benim için. Ben de onları foruma taşımak için hazırlıklar yapıyordum. Sürpriz oldu bizantolog'un konuyu açması. Mr.Prescher'ın eşi Heike Prescher'da çok yardımcı oldu bana bilgilere ulaşmam konusunda.Bugün içinde Thomas Prescher la ilgili ayrıntılı bir konu açacağım.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Clk » 28 Oca 2010, 18:14

Frax, bu forum icin ön gördügümüz seyler gerceklesene kadar zamana ihtiyacimiz var. Yapilan her girisimin yada planin zaman aldigini söylemeye gerek yok. Zaten yakin gelecek icin herhangi bir beklentimiz de yok. Ancak, zaman ile herkes görecek ki burada yapilanlar sadece gelecege yönelik....

Nick, merakla bekliyoruz calismani. Prescher ailesine'de tesekkürlerimizi sunalim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 28 Oca 2010, 18:39

clk, kendisiyle yüzyüze görüştüğümüzde Nicky Nick bey de zamana ihtiyacımız olduğunu söylemişti.Bence kısa zamanda çok gelişme katetti burası.Değil mi Nicky bey :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 28 Oca 2010, 18:43

Yaptıklarımız, yapacaklarımızın göstergesidir :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners