Forum sayesinde epey bilgiler edindim ve açıklayıcı bilgilerle dolu yazılar okudum ancak onca tarihle alakalı konuya rağmen kafamda ufak bir soru cevabını beklemekte

Tarih çarklarının 22.00'dan sonra 03.00'a kadar devam ettiği söyleniyor. Thevenin'in de elinde bir ara PR516 GL kullanmasından dolayı ona mesajla sorayım dedim ama belki forumda herkesin görmesi daha iyi olur bu durumu. Thevenin, 23.55'te çat diye atan tarih ayarından bahsetmişti. Bendeki ise 00.00-00.01 arasında bir yerlerde çat atıyordu. (Tarihin aniden değişimi de yavaş değişmesine göre çok daha hoşuma giden bir özellik).
Soruma gelirsek; 2 gündür takmadığımdan dolayı saat durmuş. Ben de saati düzeltip 1-2 dakika kadar ileri alıp (tarih ayarına dokunmadan ve ertesi güne geçmeden yani 23.40 gibi) çalıştırdım. Fark ettim ki, tarih artık 00.01-00.02 dakikaları arasında atıyor. Bu da aklıma şu soruyu getirdi. Tarih ayarını yapmadığım halde, saati ileri almamla beraber ufak da olsa bir değişikliğe sebep oldum mu? Pimpirikli gözükmek istemem, ki okuduğum yazılara göre en iyisinden en kötüsüne kadar saatlerin tam 00.00'da atma gibi durumları olmayabiliyormuş. Merakım budur arkadaşlar.
Esen kalın.