herojd11 yazdı:asymptote iyice kendini mekanizma olayına verdin ve ben bunu uzaktan çok kıskanıyorum ama öncesinde çok takdir ediyorum sanırım ülkemiz uzun vadede bir otorite kazanacak
asymptote yazdı:HerojdVideo linkini verdiğim sayfada birtakım analiz ve simülasyon yazılımlarının isimleri var:
Pro Mechanica, Silux, Ansys, TellWatch, Matlab. Linkteki video da bunlardan biriyle hazırlanmıştır muhtemelen, yani gerçeğe çok yakın bir simülasyon, flash animasyonu değil
Bunlardan Ansys ve Matlab bizim pek yabancı olmadığımız yazılımlar ancak Silux ve TellWatch nedir, ne iş yapar insan merak ediyor doğrusuDaha önce forumda bir üyeyle tartışmıştık, Ansys' in yapamadığı işi hangi yazılım yapar diye. Bu yazılımlar belki de Silux ve TellWatch' tır who knows? İndirip kursak mı PC ye?
Şaka bir yana nasıl bilimin ancak magazin kısmını takip edebiliyorsak bu işin de böyle.. Alanım mekanik yada makine teorisi olsaydı bir doktora çalışması düşünebilirdim bu alanla ilgili, yada isviçreye gidip bir post doc yapılabilirdim. İşte o zaman bir otorite olamasam da belki ülke adına ve horoloji adına faideli bir iş yapmış olurdum..![]()
İyisi mi biz kutu açılışlarına geri dönelim..
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir
|