OnatOzer yazd覺:Tabi ka癟 y覺lda geleceini kestiremeyiz, benim dediim fiyat ile imdi aras覺nda bile 11 sene ge癟mi
Cct yazd覺:Tgm yazd覺:Bu noktada Calibre 1887'lere yorumunuz ne olur beyler?
Seiko 6S37'nin tasar覺m覺 baz al覺narak haz覺rlanm覺 bir mekanizma. 襤lk 癟覺kt覺覺nda haliyle bu durum 癟ok tart覺覺lm覺t覺. Teknik detaylar覺na 癟ok hakim olmad覺覺mdan tek diyeceim kullan覺m覺n覺n 癟ok rafine hissettirdii. Inhouse kronograf mekanizmalara has kibar balatmaya ve tertemiz s覺f覺rlamaya sahip.
Seiko 6S37'de Seiko'nun 羹st d羹zey kronograflar覺nda kullan覺lan bir mekanizmad覺r ama nihayetinde bu mekanizma esas al覺nd覺覺ndan 1887'nin ne kadar inhouse olduu tart覺maya a癟覺k
Tgm yazd覺:
Cal 8500 ile ayn覺 in-house mekanizma etiketine sahip desek doru olur mu? Yani 8500 Omega i癟in ne kadar in-hosue ise Calibre 1887 de Tag i癟in o kadar..
Tgm yazd覺:Cct yazd覺:Tgm yazd覺:Bu noktada Calibre 1887'lere yorumunuz ne olur beyler?
Seiko 6S37'nin tasar覺m覺 baz al覺narak haz覺rlanm覺 bir mekanizma. 襤lk 癟覺kt覺覺nda haliyle bu durum 癟ok tart覺覺lm覺t覺. Teknik detaylar覺na 癟ok hakim olmad覺覺mdan tek diyeceim kullan覺m覺n覺n 癟ok rafine hissettirdii. Inhouse kronograf mekanizmalara has kibar balatmaya ve tertemiz s覺f覺rlamaya sahip.
Seiko 6S37'de Seiko'nun 羹st d羹zey kronograflar覺nda kullan覺lan bir mekanizmad覺r ama nihayetinde bu mekanizma esas al覺nd覺覺ndan 1887'nin ne kadar inhouse olduu tart覺maya a癟覺k
Cal 8500 ile ayn覺 in-house mekanizma etiketine sahip desek doru olur mu? Yani 8500 Omega i癟in ne kadar in-hosue ise Calibre 1887 de Tag i癟in o kadar..
SeRxx yazd覺:Cal. 1887 'lerin etiket fiyat覺 4000 lira daha fazla(16,900TL vs 12,900TL)襤te bu y羹zden de Omega o fiyatlar覺 hak etmiyor
![]()
TAG Heuer'覺n Ceo'su kendi az覺yla 6S37'den esinlendiklerini s繹yledi ki bence 癟ok doru bir mekanizmadan esinlenmilerBir d繹nem almay覺 ciddi ciddi d羹羹n羹yordum. Hele ki bir d繹nem kullanm覺 olduum Carrera Calibre 16'dan sonra, bana her y繹n羹yle muhteem gelmiti.
u an favori Carrera'lar覺m bunlarHem de 80 saat g羹癟 rezervi var, yani AP'den daha iyi
![]()
![]()
Carrera CH80(Calibre 1969)
D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 53 misafir
|