Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
Sedir hocam sizi tebrik ediyorum, büyük ödüle hak kazandınız Tam olarak kullanımı aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi. Ben taşı satın aldım, ahşap yatağını ise fırınlanmış gürgen ağacından uygun ölçüde kestirip aleti kendim oluşturmak istedim. Artık ne zaman olur bilmem ama son halini de sizinle paylaşacağım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
İşte budur. 2002. mesajda bu yüce işi başardım (Sonrakiler ispat ve araştırma mesajlarıydı). Asıl ben seni tebrik ediyorum. Merak ettiğim şu ki kutuya dolduracağın aletler neler? Şöyle bir kutu yanında arz-ı endam etseler de görsek. Hedefte ne yapmayı düşünüyorsun? Zaman zaman bazı bilgi kırıntıları düşüyor foruma ama şöyle açıkça belirtsen diyorum.