TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

ETA ve In-House Mekanizma Farkl覺l覺klar覺

Saat Mekanizmalar覺 ve Teknik Bilgiler Konusunda Payla覺m B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Mekanizmalar覺 B繹l羹m羹nde Bir癟ok Mekanizma reticisi Firman覺n Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detayl覺 Fotoraflar覺 ile Ulaabilirsiniz. Ayr覺ca Saatlerde Kullan覺lan Teknolojileri A癟覺klayan Detayl覺 Bilgilendirme Konular覺n覺 Okuyabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: ETA ve In-House Mekanizma Farkl覺l覺klar覺

Mesaj Cct » 05 Haz 2015, 10:11

kilimanjaro yazd覺:Ben o saat覺 in hause diye alm覺t覺m.G羹zel yalad覺lar ballad覺lar satt覺lar.Bilsem ETA olduunu valla almazd覺m.Ge癟mi olsun. :D

Ne olacak abi bover, o modellerin olay覺 mekanizma deil. yle olsa ben ka癟 paraya Unitas ald覺m, ben ne yapay覺m? :D
Hangisi ETA diyor ki? Tag Heuer'de Calibre 16, Panerai'de OP III, Hublot'da Unico..
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Tgm » 05 Haz 2015, 10:20

Bu noktada Calibre 1887'lere yorumunuz ne olur beyler?
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj kilimanjaro » 05 Haz 2015, 10:21

Yaw Can , adam bana 2 sene sonra 15.000 dolara satars覺n覺z bunu dedi de :lol: nas覺lda yemiim bu yalanlar覺 :D deerlenen bir bir modelmi vs vs
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Cct » 05 Haz 2015, 10:27

kilimanjaro yazd覺:Yaw Can , adam bana 2 sene sonra 15.000 dolara satars覺n覺z bunu dedi de :lol: nas覺lda yemiim bu yalanlar覺 :D deerlenen bir bir modelmi vs vs
Adres ver geliyorum abi :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj Cct » 05 Haz 2015, 10:32

Tgm yazd覺:Bu noktada Calibre 1887'lere yorumunuz ne olur beyler?

Seiko 6S37'nin tasar覺m覺 baz al覺narak haz覺rlanm覺 bir mekanizma. 襤lk 癟覺kt覺覺nda haliyle bu durum 癟ok tart覺覺lm覺t覺. Teknik detaylar覺na 癟ok hakim olmad覺覺mdan tek diyeceim kullan覺m覺n覺n 癟ok rafine hissettirdii. Inhouse kronograf mekanizmalara has kibar balatmaya ve tertemiz s覺f覺rlamaya sahip.

Seiko 6S37'de Seiko'nun 羹st d羹zey kronograflar覺nda kullan覺lan bir mekanizmad覺r ama nihayetinde bu mekanizma esas al覺nd覺覺ndan 1887'nin ne kadar inhouse olduu tart覺maya a癟覺k :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj kilimanjaro » 05 Haz 2015, 10:35

Cct yazd覺:
kilimanjaro yazd覺:Yaw Can , adam bana 2 sene sonra 15.000 dolara satars覺n覺z bunu dedi de :lol: nas覺lda yemiim bu yalanlar覺 :D deerlenen bir bir modelmi vs vs
Adres ver geliyorum abi :lol:

Geldinde bir tala 2 ku vururuz kardeim ... ka癟acak yeri yok adam覺n direk greenwich :lol:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Mesaj onatozer » 05 Haz 2015, 11:27

Asl覺nda hi癟 hakl覺 pay覺 yok da diyemem. :idea: PAM 90 ilk dikkatimi 癟eken Panerai olmutu 2004 y覺l覺nda, O zamanlar fiyat覺 2500 dolar civar覺ndayd覺. :? Ayn覺 ivme ile Panerai fiyatlar覺 artmaya devam ederse iki y覺la olmasa da 15.000 dolarlara gelebilir. :roll: :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj kilimanjaro » 05 Haz 2015, 11:50

OnatOzer yazd覺:

Asl覺nda hi癟 hakl覺 pay覺 yok da diyemem. :idea: PAM 90 ilk dikkatimi 癟eken Panerai olmutu 2004 y覺l覺nda, O zamanlar fiyat覺 2500 dolar civar覺ndayd覺. :? Ayn覺 ivme ile Panerai fiyatlar覺 artmaya devam ederse iki y覺la olmasa da 15.000 dolarlara gelebilir. :roll: :lol:

襤te b繹yle 癟ok g羹zel madara olurum :lol: :lol:

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Mekanizmalar覺 & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners