TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İngiltere Savunma Bakanlığı İçin İstisna Seiko'lar

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İngiltere Savunma Bakanlığı İçin İstisna Seiko'lar

Mesaj Drago » 17 Kas 2012, 19:38

asymptote yazdı:
vincefb yazdı:Demek ki iki marka da satabilicegi kadar uretiyor Asymptote hocam :D

Vince başkan seçkin markalar az üretir, baknız: Patek, Lange.. vs ;)

fsinan başlık için tekrar teşekkürler.. :thumbup:

Tamamiyle katılıyorum...Rolex'in başarısı ürettiği saati kat kat aşan bir pazarlama (allama-pullama) başarısıdır. Saatin kendinden çok hakkında üretilen imaj ve efsane ön planda...ama... ;)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 17 Kas 2012, 19:45

Hocam biliyorum mutlaka ki oyle ama bahsettiginiz markalar az uretiyor, oz uretiyor hedef kitlesi belli, kalitesi belli şanı yeter o markalarin :) ama Seiko 300 liraya da saat uretiyor 8.000 dolara da uretiyor :D bir ornek veririmde ortalik daha fazla karisir :D az saat uretmesi ne yazik ki gs yi benim gozumde Seiko olmaktan disari cikartmiyor, cikartmayacak da ;)

Çok defalar yazıldı tekrar olsun istemiyorum ama bana göre Kullandığım markanın bir çizgisi olacak hem ona, hem buna satayım daha fazla para kazanayım derdi olmayacak..mutlaka üretici arkadaşların tek derdi para biliyorum..
mesela Rolexin pardon ama en ucuz modeli sanırım 4.000 dolardan başıyor hedef kitlesi belli.. ama Seiko Herkesi istiyor ;) Ben 8.000 dolar bir saate para vereceksem o saatin hem kendimi, hemde benim o saatin özel olduğunu hissettirmesini isterim bu özelliği de bana gs hiç bir zaman veremez.... Bunu bana hissettirir diyen Drago arkadaşım bile gitti Omega aldı tekrar geçtim Drago kusura bakma :D
En son vincefb tarafından 17 Kas 2012, 20:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 17 Kas 2012, 19:47

Drago, boyle bir marka koskoca TSF de bir tane kutusu ve acilisi yok gecelim lutfen :D o vakit oturucaksin dusunuceksin benim Rolex'den eksigim ne diye :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj SeRxx » 17 Kas 2012, 19:59

VinceFB baştan desene Seiko markasına karsı bir antipatim var :) . Yok üretim adedi, yok ikinci el piyasası, yok bazı saat sitelerinde bulunmaması; bunlarla ilgili bize somut seyler lazım ;)

Ayrıca Seiko 5'e benzer kaç modeli var onu da sorgulamak gerek, okuyanlar yanlış anlamamalı ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vincefb » 17 Kas 2012, 20:04

Serxx, Antipatim Kral olarak gösterilmesine var ;) Ya hu kardeşim kral çıplak :lol: şaka bir yana da benim tepkim vay şöyle saat , yok böyle saat, uzay gemisi gibi saat öv öv bitmiyor :D Ben de diyorum ki ne diyorsunuz başkanlar o Seiko ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj SeRxx » 17 Kas 2012, 20:07

Kral'ı aldın hala dilinden kurtulamadı GS, bu arada kutu açılışı sayısıyla kıyaslanıyorsa indeks'e bak vinceFB :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj mucadeleci » 17 Kas 2012, 20:09

vincefb yazdı:Hocam biliyorum mutlaka ki oyle ama bahsettiginiz markalar az uretiyor, oz uretiyor hedef kitlesi belli, kalitesi belli şanı yeter o markalarin :) ama Seiko 300 liraya da saat uretiyor 8.000 dolara da uretiyor :D bir ornek veririmde ortalik daha fazla karisir :D az saat uretmesi ne yazik ki gs yi benim gozumde Seiko olmaktan disari cikartmiyor, cikartmayacak da ;)

Grand Seiko yu üreten firmanın 250$ a saat üretebilmesi onun başarısıdır, bunu anlayabilmek lazım aslında. Ayrıca, louis Vuitton marka saate para veren *vince başganın Grand Seiko yu bir horoloji otoritesi edası ile beğenmiyor olması bir büyük çelişkiden öte değildir benim nazarımda :D

vincefb yazdı:Drago, boyle bir marka koskoca TSF de bir tane kutusu ve acilisi yok gecelim lutfen :D o vakit oturucaksin dusunuceksin benim Rolex'den eksigim ne diye :D

Tabi ki bu cümleye de bir cevabım var :D Koluna taktığın saate etrafındakilerin ne diyeceği fikrinden sıyrılabilirsen eğer; Grand Seiko nun Rolex den eksiği değil fazlası olduğunu görmen içten bile olmaz ama bu dediğim bir büyük süreç ister tabi...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Thevenin » 17 Kas 2012, 20:10

vincefb yazdı:Drago, boyle bir marka koskoca TSF de bir tane kutusu ve acilisi yok gecelim lutfen :D o vakit oturucaksin dusunuceksin benim Rolex'den eksigim ne diye :D

Tribuncu ruhum kabardi :D Alsana alsana TSF GS alsana Alsana alsanaaa :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners