TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bezel ve Kadran Hiza Problemi

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Bezel ve Kadran Hiza Problemi

Mesaj ozanozi » 22 Şub 2016, 23:20

ya bence burda bezelin yanlış oturtulmasından çok bezel üzerindeki numaraların yada çizgilerin yanlış çizilmesi sorunu var. çünkü 3 ü hizalasalar bu sefer 9 kayacak :x :lol:
Her zaman doğruyu söyle, ama her zaman her doğruyu değil.
Kullanıcı avatarı
ozanozi

Mesaj ozanozi » 22 Şub 2016, 23:22

işin ilginç yani alalı neredeyse 10 ay oldu şimdi farkediyorum. bu konu açılmasa hiç farketmeyecektim :lol:
Kullanıcı avatarı
ozanozi

Mesaj khellendros » 22 Şub 2016, 23:59

ozanozi yazdı:işin ilginç yani alalı neredeyse 10 ay oldu şimdi farkediyorum. bu konu açılmasa hiç farketmeyecektim :lol:

keşke açmaz olaydım değil mi ozanozi :)
gördüğüm kadarıyla sizin saatinizde bezel üzerindeki sayıların eşit aralıklarla bölünmemesi gibi bir problem var. benim saatte ise bezeli saat yönünde 3 derece döndürsek olacak gibi.
Valla ben bu işten bir şey anlamadım. Tamam Tissot üst seviye bir saat değil ama dandik te değil yahu.
May the force be with me...
Kullanıcı avatarı
khellendros

Mesaj ozanozi » 23 Şub 2016, 00:05

khellendros yazdı:
ozanozi yazdı:işin ilginç yani alalı neredeyse 10 ay oldu şimdi farkediyorum. bu konu açılmasa hiç farketmeyecektim :lol:

keşke açmaz olaydım değil mi ozanozi :)
gördüğüm kadarıyla sizin saatinizde bezel üzerindeki sayıların eşit aralıklarla bölünmemesi gibi bir problem var. benim saatte ise bezeli saat yönünde 3 derece döndürsek olacak gibi.
Valla ben bu işten bir şey anlamadım. Tamam Tissot üst seviye bir saat değil ama dandik te değil yahu.

ya işte bu forumun da en kötü yanı bu :D napayım ya onu görmezden gelicem. parayı bulursam bi tane rolex alır noktayı koyarım :lol:
Kullanıcı avatarı
ozanozi

Mesaj Ground » 23 Şub 2016, 01:03

Kabul edilebilir bir şey değil hocam. Ürün tasarımı bu şekilde değil ama ürünün bu şekilde olması üretim hatasıdır.
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj khellendros » 23 Şub 2016, 18:15

valla allahtan yetkili serviste kabul etti normal olmadığını.
Tabi buradan onlara ulaştırmam filan bayağı zor bir iş olacak ama yapacak bir şey yok. İzmir' e gittiğimde artık bir şekilde göndereceğiz sonra 1 aya alırım :?

Gelen cevapta aşağıdadır; Sizce serviste sıkıntı olur mu? Saatin orjinalliği vs??

"Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
PRS 516 ailesine ait saatlerin kadran ve bezel çizgilerinin aynı hizada üretilmediği bilgisi doğrudur.
Bununla birlikte gönderdiğiniz fotoğraftan edindiğimiz fikre göre saatinizin bezeli olması gerekenden daha fazla asimetrik durmaktadır.
Saatinizi teknik servisimize göndermeniz durumunda bezelin fabrika çıkışı seviyesindeki hizasına getirilmesi sağlanacaktır.
Saatle beraber tüm iletişim bilgilerinizin ve şikayetinizin yazılı olduğu küçük bir not göndermenizi önemle rica ederiz.
Saatinizi yaşadığınız yerde bulunan resmi Tissot satış noktaları aracılığıyla veya istediğiniz bir kargo firmasıyla bireysel olarak servisimize gönderebilirsiniz.
Size en yakın Tissot yetkili satış noktası bilgilerine http://www.tissotwatches.com/stores adresinden ulaşabilirsiniz.

(Karşı ödemeleri kargoları teslim alamadığımız için bireysel gönderi yapmanız durumunda gönderi ücretinin tarafınızdan ödenmesi gerektiğini hatırlatmak isteriz)"
May the force be with me...
Kullanıcı avatarı
khellendros

Mesaj Baran » 23 Şub 2016, 23:10

Sıfır saat almışım bir heves,göndericem servise elin herifi mıncıklayacak sökecek takacak ee ne anladım bu işten.Sacmasapan işler ki alırkende kimse kontrol etmek zorunda degil sıfır ürün alınıyor bunların bi kalite kontrol departmanı yokmu.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ozanozi » 23 Şub 2016, 23:42

Baran yazdı:Sıfır saat almışım bir heves,göndericem servise elin herifi mıncıklayacak sökecek takacak ee ne anladım bu işten.Sacmasapan işler ki alırkende kimse kontrol etmek zorunda degil sıfır ürün alınıyor bunların bi kalite kontrol departmanı yokmu.

+1 :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ozanozi

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners