TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fossil Saatte Ücretsiz Pil Değişimi Var Mı?

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Fossil Saatte Ücretsiz Pil Değişimi Var Mı?

Mesaj Yalnız » 31 Ağu 2015, 22:57

Merhabalar,
Fossil AM4360 saat satın almıştım zamanında; hiç takmadım, çekmecede duruyordu aradan 5-6 ay falan geçti, süreyi tam hatırlamıyorum yanlış olmasın, pili bitmiş onuda saati takmak için baktığımda gördüm, şaşırdım 5-6 ayda pil nasıl biter bu dediğimin üstünden zaman geçti ama hala garantisi devam ediyor.

Pil garantiye girmez sanırım ama Swatch marka saatlerde belli zamanlarda ücretsiz pil değişimi ve bakım yapılıyor diye hatırlıyorum, bu markadada var mı, yoksa ücreti karşılığında değiştirebilirim pili?

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Yalnız

Re: Fossil saatte ücretsiz pil değişimi var mı?

Mesaj bengisaat » 01 Eyl 2015, 10:54

Servisinde 5-6 ay kullanıldığını görünce garantiye girmese bile en azından müşteri memnuniyeti adına ücretsiz değiştireceklerini tahmin ediyorum.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj MertYe » 01 Eyl 2015, 10:56

Ben sizin yerinizde olsam pili güvendiğim bir saatciye değiştirtirim. En fazla alacakları 5-10 lira para olur. Piyasada çok bilgisiz insan var ve ufak bir pil değişim işlemi bile ciddi sıkıntılar yaratabiliyor.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Yalnız » 01 Eyl 2015, 12:48

bengisaat yazdı:Servisinde 5-6 ay kullanıldığını görünce garantiye girmese bile en azından müşteri memnuniyeti adına ücretsiz değiştireceklerini tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim.

MertYe yazdı:Ben sizin yerinizde olsam pili güvendiğim bir saatciye değiştirtirim. En fazla alacakları 5-10 lira para olur. Piyasada çok bilgisiz insan var ve ufak bir pil değişim işlemi bile ciddi sıkıntılar yaratabiliyor.

Teşekkür ederim.
Aslında bende bu yüzden bekledim, halada bekliyorum :) Bir anımı paylaşayım: Swatch saatin ( ücretsiz bakım günlerinde) pil değişiminde genç bir hanıma görev vermişler, bizde ona denk geldik, bayağı uğraşmıştı bir pili değiştirmek için zaten hayır gelmeyeceği belliydi, kısa sürede saat durdu, ücretsiz olunca böyle oluyor sanırım.

Bende gerekli ekipman var saatin pilini kendim değiştirebilirim ama çizmekten çekiniyorum.
Kullanıcı avatarı
Yalnız

Mesaj creeindian » 01 Eyl 2015, 14:44

Kesinlikle Katılıyorum, basit bir pil değişiminde bile güzelim saatin kapağını çizdiklerine 2 defa şahit oldum. Bir tanesi bir alışveriş merkezindeki Saatçi, diğeri ise ismi Lazım değil çok ünlü ve sözde güvenilir büyük bir satıcı&distribütör. Sürekli saat kullanıyorsanız güvenebileceğiniz bir saat ustanız olmalı, forumumuzda mevcut.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Yalnız » 01 Eyl 2015, 22:44

creeindian yazdı:Kesinlikle Katılıyorum, basit bir pil değişiminde bile güzelim saatin kapağını çizdiklerine 2 defa şahit oldum. Bir tanesi bir alışveriş merkezindeki Saatçi, diğeri ise ismi Lazım değil çok ünlü ve sözde güvenilir büyük bir satıcı&distribütör. Sürekli saat kullanıyorsanız güvenebileceğiniz bir saat ustanız olmalı, forumumuzda mevcut.

Haklısınız, bana işi bilmeyenler denk geliyor zaten çizmesinler diye uğraşıyorum. Başlıkla çelişkili oldu ama ücretsiz ya da ücretli olsa dahi güvenli bir saatçi gerek, ücretsiz olunca o usta denk gelmeyeceği için ücretli kendi saatçimiz en iyisi.
Forumdaki usta hangi ilde acaba?

Sanırım ben yeni üye olduğum için yazdıklarım kontrolden geçtikten sonra, yani saatler sonra yayınlanıyor.

Şimdi yazdıklarım anında yayınlanıyor. :)

Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Yalnız

Mesaj creeindian » 02 Eyl 2015, 00:27

Cengiz Usta birçok kere farklı saatlerimin pil değişimi, bakım, tamir işlerini yaptı. Saatlerinize kendi saatiymiş gibi özenerek gereken işlemi yapar.
İstanbul' da bulunuyor ama kargo ile rahatça gönderim yapabilirsiniz.
@bengisaat kullanıcı adıyla iletişime geçebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
creeindian

Mesaj Yalnız » 02 Eyl 2015, 14:17

creeindian yazdı:Cengiz Usta birçok kere farklı saatlerimin pil değişimi, bakım, tamir işlerini yaptı. Saatlerinize kendi saatiymiş gibi özenerek gereken işlemi yapar.
İstanbul' da bulunuyor ama kargo ile rahatça gönderim yapabilirsiniz.
@bengisaat kullanıcı adıyla iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Keşke bulunduğum ilde olsaymış sayın @bengisaat
Bakalım bulunduğum yerde bulamazsam irtibata geçerim.
Kullanıcı avatarı
Yalnız

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners