TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner Tepe Mekanizması İle İlgili Bilgi

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Submariner Tepe Mekanizması İle İlgili Bilgi

Mesaj Caner1983 » 28 Nis 2015, 07:04

kilimanjaro yazdı:Caner özür dilerim yanlış anlamışım demek ki ... neden bir şey paylaşmayacaksın onu anlamadım.

abi kimseyle alakalı değil bu son 2-3 gündür burası forum değil mi (adı üstünde bilgilenme yeri değil mi burası) ama herkeste bir laf sokma hali var bir şeyler sormaya korkar oldum yada ben fazla alınganım bilmiyorum?????????
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Yase » 28 Nis 2015, 09:14

Boyle bir durumun ben de farkindayim yani bisy soruyorsun bilmiyorsan bi dalga gecme ile beraber bilgi verme durumu var hatta "degisik kullanici" demeye kadar gidiyor mevzu.
Yase

Mesaj Cct » 28 Nis 2015, 09:49

Caner1983 yazdı:
kilimanjaro yazdı:Caner özür dilerim yanlış anlamışım demek ki ... neden bir şey paylaşmayacaksın onu anlamadım.

abi kimseyle alakalı değil bu son 2-3 gündür burası forum değil mi (adı üstünde bilgilenme yeri değil mi burası) ama herkeste bir laf sokma hali var bir şeyler sormaya korkar oldum yada ben fazla alınganım bilmiyorum?????????

Bu başlıkta size kim "laf sokmuş" onu anlayamadım, hatta bütün cevapları tek tek okumama rağmen böyle bir şey göremedim.

Eğer benim verdiğim cevaba istinaden söylediyseniz de gayet yanlış anlamışsınız. Bende de aynı saat olduğundan bilgilendirmek istedim.

Kimsenin kimseyle alay etme gibi bir durumu yok burada, sadece her toplulukta olduğu gibi kişilerin üslüp farkları var. Rahatsız edici bir yorum - cevap gördüğümüzde anında müdahale ediyoruz zaten :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj MertYe » 28 Nis 2015, 11:33

Bence dalga geçmek demeyelim de biraz fazla üstüne düşmenizden dolayı size takılıyorlar diye düşünüyorum. Art niyet amacı kesinlikle yok yani. Önceden de size söylemiştim çok güzel bir saate sahipsiniz bence çok takılmayın keyfini çıkarın. Cct'nin dediği gibi üslup farklarından kaynaklı yanlış anlaşılma durumu olmuş olabilir.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj kilimanjaro » 28 Nis 2015, 11:54

Vallaha Caner , cct gibi bende şimdi yeniden okudum ... alaya alma gibi bir durum kesinlikle yok kardeş ... ayrıca saatınla ilgili kafana takılan şeyi sormanda çok güzel ... aynı saatten edinen ve edinmeyi düşünen arkadaşlarımıza da fayda getirecek bilgiler verilmiş ... keyifle okudum.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Caner1983 » 28 Nis 2015, 13:11

Amaç fazla alınganlık yapmak veya dikkat çekmek değil tek bu başlık içinde değil ama nese herkese iyi forumlar.....
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj altıkırkbeş » 28 Nis 2015, 13:38

Foruma geldiğim ilk zamanlarda ben öyle zannederdim ama zaman geçtikçe gördüm ki işin aslı öyle değilmiş,Cct'nin dediği gibi üslup farkı, yakınımızdaki insanlardan bile alınabiliyoruz,yanlış anlayabiliyoruz yüzyüze.Hele ki yüzyüze konuşmadan burdan yazıları okuduğumuzda gerek üslup farkı gerek kendi hissiyatımız içindeki değerlendirmemiz ne kadar doğru olabilir ki.Hiç tanımadığım yüzlerini bile görmediğim insanlar gerek özel mesajla gerek forumdaki konularda benim pek çok soruma(ki sonradan bakınca çoğu saçmaymış sonradan farkediyorum) bıkmadan cevap verdiler. Zaten sizi rahatsız eden bir durum oluşursa buna karşı çıkmanız doğal,ki yöneticiler o raddeye gelmeden duruma müdahale ederler.Velhasılıkelam bura samimi bir forum,pek çok kişiyle belki de yüzyüze sohbet edip yakın arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu forum sohbet ve paylaşmak için var saatler bahane ve saatler de güzel insanlar tanımak için bir köprü bu forumda.Tadını çıkarın :champ:
Caner1983 yazdı:abi kimseyle alakalı değil bu son 2-3 gündür burası forum değil mi (adı üstünde bilgilenme yeri değil mi burası) ama herkeste bir laf sokma hali var bir şeyler sormaya korkar oldum yada ben fazla alınganım bilmiyorum?????????
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners