TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRS516 Tarih Değişim Sorunu

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRS516 Tarih Değişim Sorunu

Mesaj tevfikk » 16 Ağu 2014, 19:39

Foruma yeni üye oldum. Yaklaşık 10 gün evvel Tissot PRS516 Automatic bir saat aldım. Saatimin haftanın günleri kısmı periyodik olarak gece 00'da değişmekte, fakat ayın günleri kısmı örneğin ayın 12'si ise ertesi gece 14 oluyor, daha ertesi gece 16 oluyor ve böyle 2'şer 2'şer atıyor. Manuel olarak'da bir 24 saat çevirdim yine aynı şekilde 2'şer 2'şer atıyor. Ne yapmam gerektiği hususunda önce sizlerle fikir alışverişinde bulunmak istedim. Bu nasıl bir sorundur. Aldığım firmaya gitmeye çekiniyorum çünki saati servise gönderecekler ve yepyeni saat açılacak hiç hoş deyil, içime sinmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
tevfikk

Re: Tissot PRS516 Tarih Değişim Sorunu

Mesaj SeRxx » 16 Ağu 2014, 20:51

Foruma hoş geldiniz :champ:

14 iş günü içerisinde saati iade etme hakkınız var; zaman kaybetmeden geri götürün ve değiştirmeleri için baskı uygulayın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Tissot PRS516 Tarih Değişim Sorunu

Mesaj tevfikk » 02 Eyl 2014, 12:42

Arkadaşlar saatim Swatch group türkiye ye satın aldığım yer tarafından gönderildi. Gelen cevapta ya yenisi ile değişim . yada iç mekanizmanın değişimi şeklindeydi. Bende yenisi ile değişim istiyorum dedim. onlarada yenisini bir ay içinde göndereceklerini şu an stokta olmadığını söylediler.Aslında para iade hakkımda var ama uğraşmak istemedim. Bakalım hayırlısı
Kullanıcı avatarı
tevfikk

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Yahya55 ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners