Dedem vefat ettiinde anneannem bu saati dedemin bana b覺rakt覺覺n覺 s繹yledi.. Saatin kordonu yoktu, cam覺 k覺r覺lm覺t覺 ve kurduumda 癟al覺m覺yordu. Hemen evlerinin orada bir saatci vard覺 oraya g繹t羹rd羹m ve tamir olursa 癟al覺覺p 癟al覺mayaca覺n覺 sordum, bir bakal覺m dedi ve b覺rakt覺m saati. 4-5 g羹n sonra urad覺覺mda saatin yap覺ld覺覺n覺 ve kalibrasyon i癟in 1 hafta denemesi gerektiini s繹yledi, hemen cam覺n覺n bulunup bulunmayaca覺n覺 sordum, istanbuldan getirtiriz ama birebir orjinalini bulamay覺z dedi. kabul ettim ve saatimi 1 hafta sonra teslim ald覺m. g羹nde ka癟 sn. ileri geri gittiini hat覺rlam覺yorum 2007 senesiydi saati yapt覺rd覺覺mda ama gayet normal sapma oran覺 var dedi saat癟i. Bu arada otomatik saatler hakk覺nda hi癟 bilgim yok desem yeridir, sadece kurmak gerektiini biliyorum birde kol hareketiyle kendini kuran modeller var onu biliyorum :-) Neyse sonras覺nda 1-2 ay kadar kulland覺m saati houma gitmiti, ince kibar bi yap覺s覺 vard覺. yaln覺z doal olarak 癟ok fazla darbe izleri vard覺 aa覺yada resimlerini ekleyeceim oradada belli oluyor, onun d覺覺nda bi sorunu yoktu. o zamanlar bir ka癟 arkada覺m saat ile dalga ge癟tiler ve bendede ister istemez soukluk oldu takmay覺 b覺rakt覺m saati