theoden23 » 01 Şub 2014, 01:55
Hayır , sizin saatlerin kondüsyonu bu fiyata satılır dedim bundan çok daha mükemmel temizlikte kondüsyona sahip aynı model saatler var taş çatlasa 500 - 600 e gider . Eğer araştırdığınız saatler daha iyi fiyata gidiyor ise sizden ricam o saatlerin resimlerini ve fiyatını koyarsanız bizde yanlış biliyorsak bize doğru yolu gösterirsiniz . Ben bu saatler 350 - 400 arası gider dedim , ha eğer acilse 1 liraya bile gider sonuçta siz muhtaç , alıcı ise efendi oluyor onun talebine ve vereceği değere bağlı . Ben emekliliğimden itibaren İstanbulda ki büyük antikacılarla vb. şehirlerdekilerle yıllarca alım yaptım , kendime ait büyük de bir koleksiyona sahibim e az çok neyin neye gittiğini az çok kendimizce biliyoruz . Koleksiyonumda ki saatlerden sizin saatin aynı model ama çok daha iyi durumda olan saatler vardı . Bunu niye anlatıyorum , zamanında koleksiyonumu yenileyip cumhuriyet dönemi ve öncesi zamana ait saatlerden oluşturduğumda bu saatleri satışa başladım. Sizin saatlerin aynı model olan saatimi zar zor 500 tl ye sattım ancak kasa dahil çok daha iyi durumda idi . Hem asmpyote da tahmin ettiğim fiyatı yineledi 350 - 450 arası , ha benden daha bilgili kişiler var bu forumda onlar sizi bilgilendirsin ama zaten alım yapan ve uzun süredir yapan biri olarak az çok ne olduğunu tahmin ediyorum , yardımcı olmak içinde ha eğer yanlış bilgilendirme yaptıysam kusura bakmayın.
En son
theoden23 tarafından 01 Şub 2014, 12:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.