Teşekkürler Asymptote,
Biliyorum, balansın şaftının yerine oturmamasının sebebinin yere düşme sonucu balans baskısının eğilmiş olmasından kaynaklandığını düşünüp ani bir hareketle balans baskısını kastırınca yanlışlıkla yayı biraz eğdim.
Makine mühendisiyim. Büyük boyutlu mekanik tamirler konusunda bir miktar tecrübem var, ancak iş saate gelince elim biraz ağır kaçıyor. Biliyorum, inşallah ileride daha nazik davranmayı öğreneceğim.
Düşme esnasında balans şaftı uç kısımlarında kırılma meydana gelmiş olabilir sanırım. Her halükarda şaftı değiştirmek en kolay çözüm sanırım. Ancak, ben mümkün ise bu tip durumlarda saate nasıl müdahale edebileceğimi öğrenmek, sökülebilir noktaları öğrenerek kendi saatimi kendim tamir edebilir hale gelebilmek istiyorum. Bir de yedek parça bulabileceğim bağlantı noktaları oluşturmaya çalışıyorum.
Forumdaki kimseyi incitmek istemem, ancak saat tamirini meslek edinmiş bazı saatçilerin saatlerime hor davrandıklarını gördükten sonra saat tamiri ile uğraşan kişilerin işi ticarete vurduğunu düşünmeye başladığımdan saatlerime kendim müdahale etme kararı aldım. Biraz pimpirikli biriyim ve saatlerimin usta geçinip benden daha dikkatsiz ve beceriksiz kişilerce müdahale edilmesi sonrası birkaç kez çizildiğini/deforme edildiğini görünce çok sinirlendim. Bu iş ahlakından yoksun kişiler yüzünden bir sürü saat tamir ekipmanı aldım. Bundan sonra eğik pimlerin değiştirilmesinden saatlerin cilalanmasına kadar elimden gelen herşeyi kendim yapmak istiyorum.
Benim için de güzel bir hobi aynı zamanda.
Görüşler ve bilgiler için tekrar teşekkürler.
Tanıdık başka ustalar var ise bildirirseniz sevinirim.