TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Universal Geneve Polerouter Date

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Universal Geneve Polerouter Date

Mesaj punk » 27 Kas 2010, 20:22

power reserve süresi tahminen 42-44 saatmiş. o kadar ufak bir makine için harika gerçekten.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj godzilla34 » 27 Kas 2010, 20:39

Ustadlar verdiginiz bilgiler icin sonsuz tesekkurler tekrar tekrar suana kadar test ettigim kadari ile yani dunden beri olan ne durdu saat nede geri kaldi masallah suana kadar mukemmel calisiyor ve goze cok hos geliyor gercekten cok begendim bu saati ilk aldigim zenith saat cok ufak bir saatti ama bu tam oldu tasirken bile durmadan insanin gozu kayiyor saat nasil duruyor diye koleksiyoner arkadaslar bu saatten mutlaka birtane edinmeli derim nacizane
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj mlm » 27 Kas 2010, 21:41

Godzilla saatin hayırlı olsun çok şık bir saatmiş, iyi günlerde kullan. Alınacaklar listeme microrotorlu vintage bir saat de ekleyeyim, çok şık duruyor hakikaten.. :)

Soru: Bu tür saatleri nereden bulabilirim? Nicky sanki sende bir tane vardı, fotoğrafını koymuştun gibi hatırlıyorum. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj godzilla34 » 27 Kas 2010, 21:53

Dostum boyle saatler ebay de var ama ben cok ebay tecrubesine sahip biri olarak ebayden saat alinmayacagina kanaat getirdim anca elden alabileceksen gorerek al sahsi tavsiyem bu olur ebayde bu saatlerde fiyat olarak resmen ucmuslar nedense ve sana ne gelecegi icinden ne cikacagi asla bilinmez ebay bence sadece satis yapicaksa kullanilacak bir site buda nacizane tavsiyem umarim her koleksiyoncu arkadasin sansi bol olur allah herkese tum gonlundeki saatleri nasip eder
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Bond » 29 Kas 2010, 09:25

Godzilla, ek olarak forumda arama yaparsan microrotor konularıda var çeşitli bilgiler veren ayrıca satılıkta başka bir modelide vardı sanırım. Sadece Universal Geneve Polurouter için hazırlanmış çok detaylı tarihsel, mekanizma ve model bazında bilgi alabileceğin linkteki siteyide ziyaret etmeni öneririm. Site almanca ve ingilizce sen zaten almanca biliyorsun. İkinci el fiyatlarıda var satılık kısmında çeşitli modellerin, senin modelin aynısıda mevcut. Güzel ve tarihi önemi olan bir marka/model, iyi günlerde kullan ve sakla bence. Universal Geneve firması halen çok güzel ve kaliteli saatler üretiyor.

Universal Geneve Polerouter :arrow: http://www.polerouter.de/index.htm

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj godzilla34 » 29 Kas 2010, 23:49

Ustadim ellerine saglik siteyi gezdim gercekten guzel saatler var iclerinde ama sanirim en guzeli benimki diye dusunuyorum vermis oldugun sitede bir gazete makalesinde bendeki saatin limited edition olduguna dair bir yazi okudum bu daha cok hosuma gitti tabi makaleyide hemen kaydettim ilerde lazim olur belkide tekrar tum ustadlara cok tesekkurler
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Riggs » 17 Nis 2014, 22:02

Sadece bu yil icinde E-bay'den 4 adet saat satin aldim ( Girard Perregaux, Heuer, Hamilton, Universal Geneve) ve acikcasi hic birinde sorun yasamadim. E-bay'den saat alinmaz diye bir dusunceye katilmiyorum acikcasi. Son aldigim saat dun elime gecti, gelisi ciddi problem oldu, FedEx Rusya'ya gonderim yapmamasina ragmen paketi alip Londra'dan geri yolladi, satici sagolsun ekstra ucret almadan verdigim baska bir adrese ( Almanya ) tekrar gonderdi.

Dun elime ulasan Polerouter Date de soyle bir sey; Resim
Resim

Kasa celik oldugu icin cok guzel bir agirligi var lakin gayet de ince ve zarif. Kadrani, Tudor Tuxedo ile benzes, iscilik cok basarili. Vintage bir parca icin oldukca da temiz kondusyonlu.

Bir de Real Life foto ekleyeyim;
Resim

E-bay deyip gecmemek lazim ))
Kullanıcı avatarı
Riggs

Mesaj KKarakuş » 18 Nis 2014, 06:16

Hayırlı olsun, güzel ve temiz bir vintage a sahip olmuşsunuz ki microtor oldu mu bende akan sular durur.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners