TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kurmal覺 ve Kullan覺labilecek Antika Saat Nereden Al覺nabilir?

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Re: Kurmal覺 ve Kullan覺labilecek Bir Kol Saati Nerden Al覺nabi

Mesaj mlm » 11 Eki 2013, 01:13

Steinhart'覺n Unitas mekanizmal覺 Aviator modellerine de bak覺labilir..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj mucadeleci » 11 Eki 2013, 07:53

Acelen yoksa forumun sat覺 b繹l羹m羹n羹 de takip et derim, ben i癟ime sinen, 癟ok g羹zel al覺veriler yapt覺m :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Anesthesia » 11 Eki 2013, 09:25

vintage, kurmal覺 tabiri caiz ise "dede saati" arad覺覺m bir tarihte sahibinden.c sitesinden yapt覺覺m al覺veri h羹sran ile sonu癟lanm覺t覺, nacar diye satt覺覺 saatin kadran覺ndaki markan覺n f覺r癟a ile silinip yerine marka logosunun ilendiini g繹rd羹羹mde "bunun bile sahtesini yap覺yorlar" diye hay覺flanm覺t覺m eime. saatin mekanizmas覺 癟al覺覺r olmakla beraber i癟ler ac覺s覺 durumda idi, u an pimanl覺klar 癟ekmecemde g繹z羹mden uzak tutmaya 癟al覺覺yorum :D. o nedenle kurumsal olmayan sat覺c覺lardan ka癟覺nman覺z覺 繹neririm.
zg羹r kalana kadar imza mimza yok
Kullan覺c覺 avatar覺
Anesthesia

Ya: 49
Kay覺t: 16 Kas 2012, 17:24

Re: Kurmal覺 ve Kullan覺labilecek Antika Saat Nereden Al覺nabil

Mesaj ankerhemmung » 11 Eki 2013, 19:22

Ben de Asymptote'ye kat覺l覺r覺m. 襤llaki internet 羹zerinden alacaksan覺z gittigidiyor daha iyidir. En az覺ndan insan yorumlar覺 okuyarak ger癟ekletirdii sat覺 say覺s覺na bakarak ve d羹kkan覺ndaki 羹r羹nlere bakarak sat覺c覺 konusunda daha iyi bir se癟im yapabilir. Ben gittigidiyor'da hi癟 al覺veri yapmad覺m ama ebay gibi g羹venli al覺veri sistemi de var galiba. Ama k羹癟羹k saat癟i d羹kkanlar覺nda da ikinci el mekanik saatler bulunmakta. stelik buralarda g繹r羹p alabilirsiniz, d羹kkandaki ustalar覺n kendileri de saat ustas覺 olup genellikle 癟ok kibar insanlard覺r. Mesela ben istiklal caddesine paralel sokakta "Kosova Saat"te kasas覺 g羹m羹 bir kronograf kol saati g繹rd羹m ki, param olsa hemen al覺r覺m. G羹m羹 kasa kol saatlerinden 癟ok az bulunuyor art覺k. Ayr覺ca 襤stanbul'daysan覺z sahaflar覺n orada 癟覺naralt覺'na bile bakabilirsiniz. Ben oradan 30'ar liradan bir DDY Cortebert bir de Hislon ald覺m. Vallahi hi癟 sorunsuz 癟al覺覺yorlar. Sizin b羹t癟eniz 1000 TL civar覺ndaysa g羹zel bir saati her yerde bulabilirsiniz. Kolay gelsin diyorum.
"襤NSANA SIR OLANI GRDM DEMLER OLDU"
Kullan覺c覺 avatar覺
ankerhemmung

Kay覺t: 25 Au 2013, 02:30

Mesaj cortibert » 26 Eki 2013, 18:51

ankerhemmung yazd覺:Ben de Asymptote'ye kat覺l覺r覺m. 襤llaki internet 羹zerinden alacaksan覺z gittigidiyor daha iyidir. En az覺ndan insan yorumlar覺 okuyarak ger癟ekletirdii sat覺 say覺s覺na bakarak ve d羹kkan覺ndaki 羹r羹nlere bakarak sat覺c覺 konusunda daha iyi bir se癟im yapabilir. Ben gittigidiyor'da hi癟 al覺veri yapmad覺m ama ebay gibi g羹venli al覺veri sistemi de var galiba. Ama k羹癟羹k saat癟i d羹kkanlar覺nda da ikinci el mekanik saatler bulunmakta. stelik buralarda g繹r羹p alabilirsiniz, d羹kkandaki ustalar覺n kendileri de saat ustas覺 olup genellikle 癟ok kibar insanlard覺r. Mesela ben istiklal caddesine paralel sokakta "Kosova Saat"te kasas覺 g羹m羹 bir kronograf kol saati g繹rd羹m ki, param olsa hemen al覺r覺m. G羹m羹 kasa kol saatlerinden 癟ok az bulunuyor art覺k. Ayr覺ca 襤stanbul'daysan覺z sahaflar覺n orada 癟覺naralt覺'na bile bakabilirsiniz. Ben oradan 30'ar liradan bir DDY Cortebert bir de Hislon ald覺m. Vallahi hi癟 sorunsuz 癟al覺覺yorlar. Sizin b羹t癟eniz 1000 TL civar覺ndaysa g羹zel bir saati her yerde bulabilirsiniz. Kolay gelsin diyorum.

癟ok teekk羹r ederim ankerhemmung. an itibariyle konyaday覺m. istanbula yolum d羹羹nce mutlaka beyaz覺t ve taksime urayaca覺m inallah.
Kullan覺c覺 avatar覺
cortibert

Kay覺t: 07 Eki 2013, 23:27

Mesaj asymptote » 26 Eki 2013, 19:09

Beyaz覺t'ta sizden ayn覺 saatin GG'daki fiyat覺n覺n en az iki kat覺n覺 isterler, haberiniz olsun..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj ankerhemmung » 27 Eki 2013, 01:05

Say覺n Asymptote, Beyaz覺t'ta d羹r羹st sat覺c覺lar da var bir iki kii ve bunlar覺 pazarl覺k ederken anlayabilirsiniz ve pazarl覺k burada m羹mk羹n. Sat覺c覺 300 desin siz 80'den kap覺 a癟覺n bir yerde bul覺abilirsiniz. Ayr覺ca saati elinize alabilir, kapaklar覺n覺 a癟abilir, makinas覺na bakabilirsiniz. GittiGidiyor'da da maalesef d羹r羹stl羹k pek fazla deil. Sat覺c覺n覺n biri Kienzle (Alman) marka ucuz tel maa bir saate (ki ebay'de 5-6 euro'ya alabilirsiniz b繹yle bir cep saatini) "Saltanat" yaz覺l覺 bir kadran yap覺t覺rm覺, "Osmanl覺 kadran eski cep saati" diye 150 lira fiyat koymu. Adam覺n 羹stelik GittiGidiyorda d羹kkan覺 da var galiba. Dayanamad覺n "arkada覺m belki bilmiyor olabilirsin bu saat eski filan deil sadece kadran覺 deitirilmi asl覺nda ucuz bir Alman saati, bilmeden yap覺yorsan deitir, bilerek yap覺yorsan ay覺pt覺r ve g羹nbaht覺r" diye mesaj g繹nderdim. Adam teekk羹r etti ama saat yine 150 liraya "eski osmanl覺 cep saati" olarak "hemen al" da duruyor maalesef... Cortibert karde zaten iyi bir b羹t癟e ay覺rm覺. Mesela 襤stiklal caddesine paralel sokakta " Kosovo Saat"ten de uygun g羹zel bir vintage alabilir derim.
"襤NSANA SIR OLANI GRDM DEMLER OLDU"
Kullan覺c覺 avatar覺
ankerhemmung

Kay覺t: 25 Au 2013, 02:30

Mesaj gurdogan08 » 14 Mar 2014, 22:13

karde bende s覺f覺r nacar var saniye am覺yor
Kullan覺c覺 avatar覺
gurdogan08

Ya: 50
Kay覺t: 02 Mar 2014, 22:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners