ankerhemmung yazd覺:Ben de Asymptote'ye kat覺l覺r覺m. 襤llaki internet 羹zerinden alacaksan覺z gittigidiyor daha iyidir. En az覺ndan insan yorumlar覺 okuyarak ger癟ekletirdii sat覺 say覺s覺na bakarak ve d羹kkan覺ndaki 羹r羹nlere bakarak sat覺c覺 konusunda daha iyi bir se癟im yapabilir. Ben gittigidiyor'da hi癟 al覺veri yapmad覺m ama ebay gibi g羹venli al覺veri sistemi de var galiba. Ama k羹癟羹k saat癟i d羹kkanlar覺nda da ikinci el mekanik saatler bulunmakta. stelik buralarda g繹r羹p alabilirsiniz, d羹kkandaki ustalar覺n kendileri de saat ustas覺 olup genellikle 癟ok kibar insanlard覺r. Mesela ben istiklal caddesine paralel sokakta "Kosova Saat"te kasas覺 g羹m羹 bir kronograf kol saati g繹rd羹m ki, param olsa hemen al覺r覺m. G羹m羹 kasa kol saatlerinden 癟ok az bulunuyor art覺k. Ayr覺ca 襤stanbul'daysan覺z sahaflar覺n orada 癟覺naralt覺'na bile bakabilirsiniz. Ben oradan 30'ar liradan bir DDY Cortebert bir de Hislon ald覺m. Vallahi hi癟 sorunsuz 癟al覺覺yorlar. Sizin b羹t癟eniz 1000 TL civar覺ndaysa g羹zel bir saati her yerde bulabilirsiniz. Kolay gelsin diyorum.
D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 17 misafir
|