Önceden aldığım yeri bulamadım ama şuradakiler Kerim'dekilere benziyor :
https://tr.aliexpress.com/item/MAIKES-H ... autifyAB=0
KKarakuş yazdı:saathastanesi ; Teşekkür ederim Üstad , beğenmenize sevindim.
schavelle ; Bu karedeki üç saatim de şu an bende değil maalesefBu yüzden üretim yılını net söyleyemeyeceğim ama 70 lerin üretimi olduğunu hatırlıyorum.
anywhere ; Kahverengi kordonları (açık ve kahve) zamanında hozburun abi hediye etmişti. Hala elimde mevcut ve keyifle kullanıyorum. Açıkçası bende yeniden aldığı yeri hatırlıyor ise öğrenmek isterim.
schavelle yazdı:KKarakuş yazdı:saathastanesi ; Teşekkür ederim Üstad , beğenmenize sevindim.
schavelle ; Bu karedeki üç saatim de şu an bende değil maalesefBu yüzden üretim yılını net söyleyemeyeceğim ama 70 lerin üretimi olduğunu hatırlıyorum.
anywhere ; Kahverengi kordonları (açık ve kahve) zamanında hozburun abi hediye etmişti. Hala elimde mevcut ve keyifle kullanıyorum. Açıkçası bende yeniden aldığı yeri hatırlıyor ise öğrenmek isterim.
Ortadakini takip edip bulup aldım![]()
Kendi sorumu cevaplayayım: model 6139 - 6012, tarih 1978 Nisan
Maradona yazdı:schavelle yazdı:KKarakuş yazdı:saathastanesi ; Teşekkür ederim Üstad , beğenmenize sevindim.
Ortadakini takip edip bulup aldım![]()
Kendi sorumu cevaplayayım: model 6139 - 6012, tarih 1978 Nisan
Nasıl bir takipti, süreç nasıldı? Ben de arıyorum... ;-)
hozburun yazdı:Önceden aldığım yeri bulamadım ama şuradakiler Kerim'dekilere benziyor :
https://tr.aliexpress.com/item/MAIKES-H ... autifyAB=0
Çok güzelmlm yazdı:Seiko Lord Matic,![]()
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir
|