TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Erotik Cep Saati

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: 1890 Erotik Cep Saati

Mesaj aokyy » 18 Ara 2012, 15:56

Osmanlı Devleti mevcut olan bu politikası ile yüzyıllar boyu ayakta kaldı ve dünyaya hükmetti. Ayrıca sadece Osmanlı Devleti değil hiçbir Türk devleti fethettiği toprakların hiçbirinde hiçbir kimseye baskı veya zulüm yapmamıştır. Bugün de yapılmamaktadır. Gerek Afganistan'da gerekse Kosova'da, Bosna'da herhangibir Türk askeri herhangibir kimseye baskı yapmamaktadır. Farklı şartlarda bugün dünyaya hükmeden devletler gibi yine sağı solu fethetmiş olsaydık yine yapmazdık.

Herneyse bu tarihin ayrı bir tartışma konusu, bu başlığa uymaz. Konumuza devam edelim. :)
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj MufitTutar » 18 Ara 2012, 17:52

aokyy yazdı:Osmanlı Devleti mevcut olan bu politikası ile yüzyıllar boyu ayakta kaldı ve dünyaya hükmetti. Ayrıca sadece Osmanlı Devleti değil hiçbir Türk devleti fethettiği toprakların hiçbirinde hiçbir kimseye baskı veya zulüm yapmamıştır. Bugün de yapılmamaktadır. Gerek Afganistan'da gerekse Kosova'da, Bosna'da herhangibir Türk askeri herhangibir kimseye baskı yapmamaktadır. Farklı şartlarda bugün dünyaya hükmeden devletler gibi yine sağı solu fethetmiş olsaydık yine yapmazdık.
:thumbup:

Evet haklısın; çünkü bizim genetiğimiz bu...
Duman rüzgâra yük olmaz; ama taşıdığı haber felakettir...
Kullanıcı avatarı
MufitTutar

Mesaj ivanko » 20 Ara 2012, 02:03

Herkese selamlar

Arkadaşın vintage cep saati çok hoşuma gitti. Fakat kısa bir araştırmayla( google a '' vintage erotic watch '' yazarak) aynı saatin ve aynı firmanın ürettiği diğer saatlere ulaştım. Saatlerin internet fiyatı 65 - 75 $ yani 110 -130 tl civarı ve hepsi de yeni üretim 1890 falan değil. ( ARKADAŞIN İSTEDİĞİ FİYAT 1650 tl) Merak ediyorum bu arkadaş daha önce Boğaz Köprüsünü İstanbul'a yeni gelenlere satmaya kalktı mı?
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj ivanko » 20 Ara 2012, 02:12

Saatin satıldığı internet sitesinin adresini de vereyim, unutmuşum. http://www.ioffer.com/search/items/erotic%20watch
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj Pegasus » 27 Ara 2012, 16:33

ivanko yazdı:Herkese selamlar

Arkadaşın vintage cep saati çok hoşuma gitti. Fakat kısa bir araştırmayla( google a '' vintage erotic watch '' yazarak) aynı saatin ve aynı firmanın ürettiği diğer saatlere ulaştım. Saatlerin internet fiyatı 65 - 75 $ yani 110 -130 tl civarı ve hepsi de yeni üretim 1890 falan değil. ( ARKADAŞIN İSTEDİĞİ FİYAT 1650 tl) Merak ediyorum bu arkadaş daha önce Boğaz Köprüsünü İstanbul'a yeni gelenlere satmaya kalktı mı?

saatten anlamayan biri olduğunu belli etmen güzel olmuş makine ve kadrana iyi bak anlarsın yeni yapım çin malı saat almak istersende al. bende senin hayal bile edemiyeceğin saatler var gel sana bilgi vereyim özelden yaz numaranı.
Kullanıcı avatarı
Pegasus

Mesaj ivanko » 28 Ara 2012, 00:16

Pegasus Selam,

Öncelikle bu forumda diğer üyelerin yazdıklarını okumadan yorumda bulunmuşum herkesten özür dilerim. Graywolfes durumu çok güzel izah etmiş. Bond benim fark ettiklerimi araştırarak kibarca yorumda bulunmuş. Fakat ben bu saatin hala fake olduğunu düşünüyorum. 1890 model erotik cep saati almak istersem yukarıda adresini verdiğim siteden alırım kimse kusura bakmasın.
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj Pegasus » 28 Ara 2012, 11:54

kardeşim yukardaki ilan verdiğin linkteki saatlerin tacına kasasına bakmıyormusun? bendekinde damga var arka kasasındaki damgasına bakmıyormusun? çinliler rolex, zenith osmanlı kadran zenith kadranlar ve o dönemde popüler olan erotic cep saatlerinde yenilerini yapıyorlar. sen o siteden gıcır gıcır yeni erotik cep saati al sayfamdanda uzak dur.
Kullanıcı avatarı
Pegasus

Mesaj Frax » 28 Ara 2012, 12:00

Sayın Pegasus hangi hakla sayfamdan uzak dur diyebiliyorsunuz anlamadım, sadece benzer saatlerin fiyatları gösterilmiş, bunda bir mahsur yok. Siz saatinizi isterseniz Rolls Royce ile takas edin bunda da bir mahsur yok, bizi ilgilendirmez neticede ama bu şekilde cevap yazmamanızı rica ediyorum. Herkes düşündüğünü, bildiğini paylaşsın diye bu forum var.
Kullanıcı avatarı
Frax

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners