Ben fosforlarin akması diye düşündüm fakat sizlerin de fikrini almak isterim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuklara hatıra kalır diye tam Rolex almaya karar vermiştim, bu resimden sonra vazgeçtim Seiko 5 ayırdım hatıra olarak. [emoji48][emoji32]Ufkynl yazdı:Arkadaşlar şu indekslerdeki problem temizlik ile giderilebilir mi yoksa çürüme kabarma gibi kadranı temizlenemez duruma getirmiş bi problemmi sizce?
O hali ile giderilemez. Kadran komple boyanip, fosforlar tekrar aktif hale getirilebilir. Tabi bu da orijinalliginden goturur saatin.Ufkynl yazdı:Arkadaşlar şu indekslerdeki problem temizlik ile giderilebilir mi yoksa çürüme kabarma gibi kadranı temizlenemez duruma getirmiş bi problemmi sizce?
Ozgtekin bey yadigar olsun da seikosunu da rolexi de ayırmaz kıymet bilenozgtegin yazdı:Çocuklara hatıra kalır diye tam Rolex almaya karar vermiştim, bu resimden sonra vazgeçtim Seiko 5 ayırdım hatıra olarak. [emoji48][emoji32]Ufkynl yazdı:Arkadaşlar şu indekslerdeki problem temizlik ile giderilebilir mi yoksa çürüme kabarma gibi kadranı temizlenemez duruma getirmiş bi problemmi sizce?
Dangerfull cevap için teşekkür ederimdanGerfuLL yazdı:O hali ile giderilemez. Kadran komple boyanip, fosforlar tekrar aktif hale getirilebilir. Tabi bu da orijinalliginden goturur saatin.Ufkynl yazdı:Arkadaşlar şu indekslerdeki problem temizlik ile giderilebilir mi yoksa çürüme kabarma gibi kadranı temizlenemez duruma getirmiş bi problemmi sizce?
Saat sizin degil ise ve alacak iseniz almamanizi tavsiye ederim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oncelikle amin ozgur bey tesekkur ederimozgtegin yazdı:Ufuk bey 2. çocuk hayırlı olsun. Öncelikle sağlık, sıhhat ve vatana, millete, ailesine faydalı evlatlar dilerim. Hanıma hediye olacak ise kendisiyle beraber veya beğeneceği bir modele bakarak karar vermekte fayda var. Resmini attığınız saate de iyi bir saat ustası görmeden, incelemeden kadran iyi hale gelir demek zor. Tavsiyem riskli bir 2. el, kullanılmış saat almaktansa , bütçeye uygun yeni, karakterli ve eşinizin beğeneceği bir saat almanız.
Yeni bir bebek, yeni bir saat ve başkasına ait hatıraları ve izleri içermeyen bir hediye...
Ufkynl yazdı:Dangerfull cevap için teşekkür ederimdanGerfuLL yazdı:O hali ile giderilemez. Kadran komple boyanip, fosforlar tekrar aktif hale getirilebilir. Tabi bu da orijinalliginden goturur saatin.Ufkynl yazdı:Arkadaşlar şu indekslerdeki problem temizlik ile giderilebilir mi yoksa çürüme kabarma gibi kadranı temizlenemez duruma getirmiş bi problemmi sizce?
Saat sizin degil ise ve alacak iseniz almamanizi tavsiye ederim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadranda swiss made beyaz yazının zarar görmediğini farkettim
Hani çürüme kabarma falan olsa o yazının da zarar gormesi gerekmez miydi?
Arkadaşın babasından kalmış fakat ilgisini yıllarca çekmemiş. alsammı acaba diye şeytan dürtüyor
Hatuna bi rolex sözüm var. 2. Çocuğum gelecek isallah. Onun hatırası olsun diye icimden geciyor. Çapı çok müsait. 34 mm.Renk de tam sevdiğimiz renk.
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir
|