manil yazdı:Saat sektörünün gelismemesine yaptığı katkıdan dolayı asymptote'a serzenişte bulunuyorum...
Şaka bi yana, bu forumdan sömürü değil de gerçekten merak ettiği için bilgiye ulaşmak isteyen insanın karşılıksız kaldığına şahit olmadım. Bkz.tevfik aydın rezaleti başlığı vs vs
bilginin ne amacla edinildigi onemli degildir (para,pul,ideal,sohret vs..) onemli olan bilginin edinilmesidir,bilgiyi alan kisinin hangi yone gidecegini bilemezsiniz,
ornegin "BEN" saat dahi takmazdim,bir vesileyle bazi cep saatlerinin iyi para ettigini gozlemledim.Arastirdim,sordum ve inceledim.
amacim:bos zamanimi doldurmak ve biraz da para kazanmakti saatlerle
ne oldu..: saatler hakkinda bilgi edinmeye basladim,isim,marka,mekanizma,kasa degerli madenleri,parcalar,tamiri vs......
sonuc..: saatlerle ugrasmak hosuma gitti ve sevdim,
kalan..: saat sever,amator saatcimi dersiniz,kollecsiyoncumu dersiniz.nederseniz deyin sonucta saate ilgi duyan bir kisi oldum,tarih,antika,degerli maden ve taslar,kimya, bilgi hazinem epey bir gelisti,bir ara kendi saat/masa saati/duvar saatimi bile yapmayi dusunecek kadar ileri gittim ama bilgim elvermedi dusunceden oteye gitmeye,,,
donelim basa...:eger ilk aldigim saat hakkinda bilgi edinmek icin buraya gelip,oteki arkadaslar gibi dalga gecilseydi benimle,heralde saat sevdam baslamadan biterdi.
saygilar