TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tahmini 120 Yıllık Antika Saat / Dönem Fiyat Expert İhtiyacı

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Tahmini 120 Yıllık Antika Saat / Dönem Fiyat Expert İhti

Mesaj metinB » 22 Ara 2015, 01:44

manil yazdı:Saat sektörünün gelismemesine yaptığı katkıdan dolayı asymptote'a serzenişte bulunuyorum... :)

Şaka bi yana, bu forumdan sömürü değil de gerçekten merak ettiği için bilgiye ulaşmak isteyen insanın karşılıksız kaldığına şahit olmadım. Bkz.tevfik aydın rezaleti başlığı vs vs

bilginin ne amacla edinildigi onemli degildir (para,pul,ideal,sohret vs..) onemli olan bilginin edinilmesidir,bilgiyi alan kisinin hangi yone gidecegini bilemezsiniz,
ornegin "BEN" saat dahi takmazdim,bir vesileyle bazi cep saatlerinin iyi para ettigini gozlemledim.Arastirdim,sordum ve inceledim.
amacim:bos zamanimi doldurmak ve biraz da para kazanmakti saatlerle
ne oldu..: saatler hakkinda bilgi edinmeye basladim,isim,marka,mekanizma,kasa degerli madenleri,parcalar,tamiri vs......
sonuc..: saatlerle ugrasmak hosuma gitti ve sevdim,
kalan..: saat sever,amator saatcimi dersiniz,kollecsiyoncumu dersiniz.nederseniz deyin sonucta saate ilgi duyan bir kisi oldum,tarih,antika,degerli maden ve taslar,kimya, bilgi hazinem epey bir gelisti,bir ara kendi saat/masa saati/duvar saatimi bile yapmayi dusunecek kadar ileri gittim ama bilgim elvermedi dusunceden oteye gitmeye,,,
donelim basa...:eger ilk aldigim saat hakkinda bilgi edinmek icin buraya gelip,oteki arkadaslar gibi dalga gecilseydi benimle,heralde saat sevdam baslamadan biterdi.
saygilar
Kullanıcı avatarı
metinB

Mesaj afl » 22 Ara 2015, 12:10

metinB yazdı:Arastirdim,sordum ve inceledim.

Bakın dostum, anahtar kelime bu işte. Özellikle bu başlıkta bilgi isteyenlerin çoğu dönüp diğerleri ne yazmış burada ne bilgi var diye bile bakmadan, buradaki herkez uzmanmış gibi fiyat biçilmesini isterler. Saatle ilgili fiyat hariç soru soran bile azdır. Bir de üstüne cevap alamayınca, maaşlı elemanıymış gibi azarlar. O zaman da gördüğü muamele başka olur. Evet fiyat istemek de ayıp değil, yasak değil tabi ama yeri burası değil, okusalar anlarlar. Bu forumda ve bu başlıkta adam gibi soru soran her zaman nazik cevap almıştır. Kayıt olup forumun ne olduğuna, buradaki üslubun ne olduğuna, yazılmamış kuralların, forumun tarzının ne olduğuna bakmadan, buradaki derya gibi bilgiyi hiçe sayıp ilk mesajında fiyat soranlar aynı seviyede cevabı alır. Katılırsınız veya katılmazsınız ama bu, forumun sağlığı için de gereklidir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj 30560046408 » 10 May 2016, 18:26

Odo marka Fransız kurmalı duvar saat hakkında bilgi sahibi olmak için burayı tercih ettim inşallah yanılmıyorumdur.ilginize şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
30560046408

Mesaj Baran » 11 May 2016, 05:35

47295939273738 yanılmak ne kelime tamda yerine geldiniz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 30560046408 » 11 May 2016, 18:41

O zaman bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
30560046408

Mesaj 30560046408 » 16 May 2016, 23:51

Sayın hocam tam yeri dediniz fakat herhangi bir bilgi alamadım bu konuda bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
30560046408

Mesaj Baran » 17 May 2016, 07:16

Doğrusu o kadar cok cep saati aldımki artık forumdan tepki cekmeye başladım..Ortalık yerde fiyat konusmak istemiyorum yalnız saatinizi yerinizde olsam acık arttırmalara sokardım her hafta tahtakalede yapılan.Umut vermemekle emin olmamakla birlikte saatinizin min 45-48.000 tl göreceğini düşünüyorum.Dilerseniz acık arttırma ile ilgilenen bir dostumla sizi görüştürebilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 30560046408 » 25 May 2016, 22:01

Görüştürürseniz çok memnun olurum odo marka Fransız kurmalı duvar saati
Kullanıcı avatarı
30560046408

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners