ankerhemmung yazdı:Affınıza sığınarak şunu da eklemezsem içim rahat etmez. Yaklaşık bir yıldır bu forumdayım. Ben daha çok cep saatleri ile ilgileniyorum. Bu forumun değerli ve bilgili üyelerinden çok fazla şey de öğrendim. Forumu zevkle takip ediyorum. Bilebildiğim kadarıyla ben de arasıra bir kaç cümle yazıyorum. Ama hani şu foruma üye olduğu gün bir saat fotoğrafı koyup, "değerli üyeler bu saat kaç lira eder?" türünden konu açanlara da şaşmıyor değilim. Burası Hilal-i Ahmer Cemiyeti yararına saatlere değer biçme enstitüsü değil ki! Bana bu forumun değerli saat meraklılarına yapılan bir saygısızlık gibi geliyor.
Merhaba, forumların amacı bilgi paylaşımı değilmidir zaten?
Bugün bu bilgiye ve fikirlerinize ihtiyacım oldu, yarın benim bilgim buradaki başka bir arkadaşın işine yarayabilir.
Aslında ben zaten fiyatı belirlemiştim, burada söylenenlere göre revize etmeyide düşünmüyorum açıkçası. Fakat forumu keşfettiğimde önce birçok konuyu okudum ve buradaki insanlar arasındaki güzel iletişimi, seviyeli sohbetleri gördüğüm için katılmak istedim.
Ayrıca neticede insanlar bu değer verdikleri saatlere kavuşmak için o veya bu şekilde bir bedel ödüyorlar, yani aslında saygısızlık diye nitelendirdiğiniz "değer biçme" kısmı da bu ilgi alanının bir parçası olmuş oluyor.
Uzun lafın kısası, lütfen saygısızlık olarak nitelendirmeyin konuyu, saygılarımla.