ottomanwatch yazdı:sonuçta onları ben yapmadığım için bedavayada almadığıma göre benim gocunacak birşeyim yok. sahte dediğiniz saatlerin %80 ninden fazlası orjinal sadece bazı yerleri restorasyon yapılmış kadrandaki yazıya göre ayarlama yapılmış. birşeyin sahte olabilmesi için %100 olarak yeni imalat olması gerekir. neden orjinale yorum yapmıyorsun peki?
ottomanwatch yazdı:doru söylemek rahatsız ediyorsa buyrun tartışalım saatte yeni üretilmiş birşey varmı yokmu bakalım. saatin kadranına uygun olarak yine dönemlerinden kalma başka makine bulunup makinesindeki yazısı silinip ralph gouth yazılmış bu çokmu ayıp birşey restorasyon yapılıyor kadranlar tamir ediliyor. ozaman akrep yelkovanı değişen saatlerde sahtedir. herşeye bir muhalefet içerinde insanlarla uğraşmaktan vazgecin. insanı koleksiyonculuktan soğutmayın. sahte denilen saatlere bir dünya yorum varda herşeyi ile orjinal olan saate 1 tane yorum yok neden çünkü bazılarının gözü kalıyor...
ottomanwatch yazdı:sonuçta onları ben yapmadığım için bedavayada almadığıma göre benim gocunacak birşeyim yok.
ottomanwatch yazdı:sahte dediğiniz saatlerin %80 ninden fazlası orjinal sadece bazı yerleri restorasyon yapılmış kadrandaki yazıya göre ayarlama yapılmış. birşeyin sahte olabilmesi için %100 olarak yeni imalat olması gerekir.
ottomanwatch yazdı:doru söylemek rahatsız ediyorsa buyrun tartışalım saatte yeni üretilmiş birşey varmı yokmu bakalım. saatin kadranına uygun olarak yine dönemlerinden kalma başka makine bulunup makinesindeki yazısı silinip ralph gouth yazılmış bu çokmu ayıp birşey restorasyon yapılıyor kadranlar tamir ediliyor. ozaman akrep yelkovanı değişen saatlerde sahtedir.
ottomanwatch yazdı:saatin kadranına uygun olarak yine dönemlerinden kalma başka makine bulunup makinesindeki yazısı silinip ralph gouth yazılmış bu çokmu ayıp birşey.
ottomanwatch yazdı:herşeye bir muhalefet içerinde insanlarla uğraşmaktan vazgecin. insanı koleksiyonculuktan soğutmayın. sahte denilen saatlere bir dünya yorum varda herşeyi ile orjinal olan saate 1 tane yorum yok neden çünkü bazılarının gözü kalıyor...
ottomanwatch yazdı:doru söylemek rahatsız ediyorsa buyrun tartışalım saatte yeni üretilmiş birşey varmı yokmu bakalım. saatin kadranına uygun olarak yine dönemlerinden kalma başka makine bulunup makinesindeki yazısı silinip ralph gouth yazılmış bu çokmu ayıp birşey restorasyon yapılıyor kadranlar tamir ediliyor. ozaman akrep yelkovanı değişen saatlerde sahtedir. herşeye bir muhalefet içerinde insanlarla uğraşmaktan vazgecin. insanı koleksiyonculuktan soğutmayın. sahte denilen saatlere bir dünya yorum varda herşeyi ile orjinal olan saate 1 tane yorum yok neden çünkü bazılarının gözü kalıyor...
Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir
|