TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Edward Prior

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Edward Prior

Mesaj zlayer » 14 Şub 2012, 14:56

Öncelikle herkese iyi günler... Değerli ustalara selamlar saygılar, bir akrabamın elinde edward prior köstekli saat bulunmakta, 18 ayar altından yapılmış olan bu saat Abdülaziz tarafından yeğeni olan nefise hatuna verilmiş ve 5 nesil miras yoluyla şu anki sahibine ulaşmıştır. Saat çalışır durumda ve mekanizması da dahil olmak üzere tamamiyle 18 ayar altından yapılmış. Sadece zinciri ve anahtarı altın kaplamadır. Saatin değeri hakkında değerli ustalardan yardım bekliyorum istenirse resimlerini koyabilirim. Soy ağacı da elimizde mevcuttur. Saygılar sevgiler....
Kullanıcı avatarı
zlayer

Mesaj asymptote » 14 Şub 2012, 16:10

dondi yazdı:lakin her koşulda isviçre taklidide olsa temiz gümüş kapları üzrinde bağa kadranı temiz bir prior güzel paraya satılır mahcup etmez sonuçta herkes orjinal zannediyor mide bulandırmayalım...

:? :?:
sahibinden.com da satış yapıyor musunuz?..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj utkuseven » 26 Eyl 2014, 04:56

Merhaba Arkadaşlar,
Evde annemin babaannesinden kalma bir Edward Prior marka saat var. Saat 18K altın ve kadranı özel yapım (Kadranda marka yazmıyor fakat altın süsler var). Bu saati değerlendirmek istiyorum. Bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
utkuseven

Mesaj ankerhemmung » 01 Eki 2014, 00:03

Ne çok kişide aile büyüklerinden kalmış Edward Prior saat varmış! Eski zamanlarda her ailede bir kaç Prior saat varmış galiba...
"İNSANA SIR OLANI GÖRDÜĞÜM DEMLER OLDU"
Kullanıcı avatarı
ankerhemmung

Mesaj Baran » 01 Eki 2014, 08:33

Bizde de birtane vardi ama annemin babanesinin halasinin dayisinin annesinden sonra izini kaybettik..
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj mrbars » 01 Eki 2014, 15:58

zlayer yazdı:Öncelikle herkese iyi günler... Değerli ustalara selamlar saygılar, bir akrabamın elinde edward prior köstekli saat bulunmakta, 18 ayar altından yapılmış olan bu saat Abdülaziz tarafından yeğeni olan nefise hatuna verilmiş ve 5 nesil miras yoluyla şu anki sahibine ulaşmıştır. Saat çalışır durumda ve mekanizması da dahil olmak üzere tamamiyle 18 ayar altından yapılmış. Sadece zinciri ve anahtarı altın kaplamadır. Saatin değeri hakkında değerli ustalardan yardım bekliyorum istenirse resimlerini koyabilirim. Soy ağacı da elimizde mevcuttur. Saygılar sevgiler....

saatin soyağacı nasıl oluyor :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Önceki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners