TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yaz覺s覺z Markas覺z Saat Hakk覺nda Bilgi

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

Yaz覺s覺z Markas覺z Saat Hakk覺nda Bilgi

Mesaj fatimp » 11 Eyl 2014, 11:59

B羹t羹n dostlara, 羹stadlara selamlar. Elimde yaz覺s覺z, markas覺z, arka kapa覺n覺 a癟amad覺覺m, k羹癟羹c羹k, tatl覺 m覺 tatl覺 bir bayan saati var. Nedir, ne deildir bilen var m覺d覺r acaba ? imdiden teekk羹r ederim.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fatimp

Ya: 43
Kay覺t: 07 Au 2014, 03:23

Re: Yaz覺s覺z Markas覺z Saat Hakk覺nda Bilgi

Mesaj Bond » 12 Eyl 2014, 21:30

fatimp yazd覺:Nedir, ne deildir bilen var m覺d覺r acaba ?

Nedir? Art Deco tarz覺na yak覺n vintage bir bayan saatdir. Olduk癟a y覺pranm覺 durumdad覺r. Ne deildir? Deerli bir saat deildir olarak cevaplanabilir.

Normalde 1930-40'l覺 y覺llardan oluyor Art Deco stili saatler ancak bu biraz daha ileri y覺llardan 1950-1960 y覺llar覺ndan kalma art deco stiline benzer tarzda 羹retilmi bir saat gibi duruyor. San覺r覺m o d繹nem bu taz 羹retim yapan bir 癟ou kapanm覺 markalardan Elgin, Anker vb olabilir. Google'a yazarak benzerlerini g繹r羹p daha detayl覺 bilgilere ulaabilirsin. Deerli bir madenden yap覺lmad覺覺 i癟in iyi bir markan覺n olmas覺 biraz zor gibi duruyor yani benzeri alt覺n saatleri olan Rolex, IWC vs gibi. 襤癟ini a癟覺pt覺r覺p mekanizmas覺na bakarak belki markas覺n覺 繹renebilirsin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Re: Yaz覺s覺z Markas覺z Saat Hakk覺nda Bilgi

Mesaj fatimp » 15 Eyl 2014, 18:08

Bond yazd覺:
fatimp yazd覺:Nedir, ne deildir bilen var m覺d覺r acaba ?

Nedir? Art Deco tarz覺na yak覺n vintage bir bayan saatdir. Olduk癟a y覺pranm覺 durumdad覺r. Ne deildir? Deerli bir saat deildir olarak cevaplanabilir.

Normalde 1930-40'l覺 y覺llardan oluyor Art Deco stili saatler ancak bu biraz daha ileri y覺llardan 1950-1960 y覺llar覺ndan kalma art deco stiline benzer tarzda 羹retilmi bir saat gibi duruyor. San覺r覺m o d繹nem bu taz 羹retim yapan bir 癟ou kapanm覺 markalardan Elgin, Anker vb olabilir. Google'a yazarak benzerlerini g繹r羹p daha detayl覺 bilgilere ulaabilirsin. Deerli bir madenden yap覺lmad覺覺 i癟in iyi bir markan覺n olmas覺 biraz zor gibi duruyor yani benzeri alt覺n saatleri olan Rolex, IWC vs gibi. 襤癟ini a癟覺pt覺r覺p mekanizmas覺na bakarak belki markas覺n覺 繹renebilirsin.

Bu bilgi de yeterlidir. Deeri pek ilgilendirmiyordu zaten beni; daha 癟ok marka, y覺l gibi eyleri merak etmitim, teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
fatimp

Ya: 43
Kay覺t: 07 Au 2014, 03:23

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: tanoren ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners