Bugün bir arkadaşım atölyesinde çalışan bir ustanın kendisine verdiği kronografı bana getirdi. Bende sizden bu modelin halen üretimde olup olmadığı ve diğer kronograflardan ayrılan bir yönünün olup olmadığı hususunda bilgi isteyeceğim. 10-15 yıl önce alındığını söyledi ancak o kadar temiz ki ( ufacık bir çizik bile yok ) ya hiç kullanılmadı yada çok iyi korumuş diyebildim. Saat vb. konularda alabildiğine cahil olduğum için sizin yorumlarınızı bekliyorum ( İlk resimde çok belli olmamış ama kadranda 1/100 min yazıyor. )
Mekanik Stopwatch'un modelini alta yazdım. Hanhart bu konuda köklü ve kaliteli markalardan birisidir. Halen üretimde görünüyor zaten çok eski değil. 30 dakikaya kadar dakikanın 100 / 1 hassasiyetinde zaman tutabilir. Elbette çok daha hassas ve tur zamanı tutabilen farklı versiyonları mevcut. Eklediğim linke basarak tüm detaylı bilgilere ve diğer modellerine ulaşabilirsin. Google'a model kodunu veya Hanhart Stopwatches vb yazarsan Türkiye dahil satılan bir çok site mevcut. İyi forumlar.
135.0201-00 / 0S Industry model Pin lever, 7 jewels 1/100 min. 30 min. Case 55 mm, weight 130 g