Razz ; Önizleme için teşekkür ederim,gayet açık bir keşif uçuşu olmuş.Pide de aklım kalmadı desem yalan olur.
mrbars ; Kısmet olur ise bende buluşma programına dahil olmak istiyorum.Ancak haftasonu şehirdışına çıkma durumlarım olabileceğinden mütevellit listeye şimdiden kesin kayıt yaptırmak istemiyorum.Genede bilgilendirme yapayım dedim
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
KKarakus, hic zorlama Baskan. Cik sehir disina sen. Zaten kalabalik olacak. Guzel bir toplanti olmayacak gibi. Zaten resimlerden anlasildigi uzere pidelerde pek iddiali degil. Bence sen sehir disina yalnizda gitme sikilirsin. Giderken yanina Razz, Baran,fsinan,seadweller, Tolgi, msturan, nicky, apesen, herojd ve birkac arkadasi daha alki yolda arkadaslik etsinler sana. Ben TSF adina gider pideyi falan yerim sen merak etme dostum.
serdarfb ; Yanlışı Razz yaptı diyelim, yüklenilecek kişi arıyorsak Razz'a yüklenilmeli Keşif turu atılır eyvallah denir, ama olayı resime dökünce işler karışıyor haliyle
Ben bu tablodan sonra gelemem diyemem herhalde Şaka bir yana üye sayısının fazla olduğu bu programı kaçırmak istemem
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL