TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatolog 2012 Armband Uhren Hediyeli Fotoğraf Yarışması

TSF Club ve Saat Markaları Özel Etkinlikleri İle İlgili Bölüm

Re: TSF Saatolog 2012 Armband Uhren Hediyeli Fotoğraf Yarışm

Mesaj sedir » 27 Şub 2012, 22:10

Drago yazdı:
msturan yazdı:Drago, üniversite tercihlerimde sorduğum doktorlar da dahil olmak üzere hiçbir doktor önermiyor doktorluğu.. Nedir bu iş? :D

msturan...ülkemizde doktorluk yapılmaz hale gelmiştir artık...Siyasi konulara girmek istemiyorum...ancak doktor düşmanlığı had safhada ne yazık ki....

Kesinlikle katılıyorum.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj stark » 27 Şub 2012, 22:10

Drago yazdı:
stark yazdı:hangi bolum abi seninki?

Ben Radyoloji uzmanıyım...Bak sana tavsiye hayatta hiçbir zaman geç değildir...bu sözümü unutma...eğer kalben bu işe ısınmadıysan hele ki günümüzde doktorların çalışma şartlarına bakarsan hiç orada durma yeni bir yol çiz derim sana...daha çok gençsin..

Yok abi yapasım var zorlama degil. Cerrahi bi bransta istiyordum fakat sartlar okadar degistiki ulkede o biraz karamsarlıga itiyo. Radyolojide yandan yandan bi göz kırpıyo arada aletleri gorunce :P
Hala yani kesin bi tercih yok artık tecrubelerinizden yararlanırız zamanla.

Not: Bu arada yanlıs anlasılmasın direk abi diyerek lafa girdim ama asistanlara, hocalara abi demekten alıskanlık oldu doktorlara abi demek.
En son stark tarafından 27 Şub 2012, 22:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj stark » 27 Şub 2012, 22:11

sedir yazdı:
Drago yazdı:
msturan yazdı:Drago, üniversite tercihlerimde sorduğum doktorlar da dahil olmak üzere hiçbir doktor önermiyor doktorluğu.. Nedir bu iş? :D

msturan...ülkemizde doktorluk yapılmaz hale gelmiştir artık...Siyasi konulara girmek istemiyorum...ancak doktor düşmanlığı had safhada ne yazık ki....

Kesinlikle katılıyorum.

Daha yolun bası ama bende katılmadan gecemiyecegim
Kullanıcı avatarı
stark

Mesaj Bond » 27 Şub 2012, 22:12

Mücadeleci senin fotoğraf yarışma kurallarına uygun değil bu arada :lol: Ama diğer katılımcılar itiraz etmiyorsa biz kabul ediyoruz yabancı değilsin sonuçta :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj retrograde » 27 Şub 2012, 22:15

Turkmen yazdı:
retrograde yazdı:ama hocam olmadı ki bu konsepti ben düşünmüştüm. hazırlık yapıyordum :D

Aramızda başka para koleksiyoncularıda mı var yoksa? :shock:

asymptote yazdı:Turkmen ne güzel paraların var senin, çok zenginsin.. :D Mesajı da ufak bir kağıda yazıp iliştirmişsin paraların yanına, iddialıyım, bu ödülü alacağım ben diyorsun, ;) fotoğraf da ödülü hak ediyor gerçi.. :thumbup:
mücadeleci de ayrı.. :lol:

Yok be asymptote, koleksiyonumu satsam II. el Rolex alamam. Para koleksiyonculuğu ayrı bir hastalık, ben ortaokulda harçlıklarımla başlamıştım. Resimdeki paralarında fazla bir değeri yok beğendiğine sevindim.

Diğer arkadaşlar farkkettimi bilmiyorum, kullanıcı ismimle uyumlu olsun diye Türkmenistan Manatlarının olduğu föyü arka plana getirdim. Esasında Japon Yeni ve Orient daha güzel bir kompoziston oluştururlardı ama Yenlerin fazla bir görselliği yok. Cengiz Han'ın resminin olduğu Tugrikleri arkaplana koyacaktım, bu sefer çok ağır kaçardı. Kızdırmayın Cengiz Han dedeyi der gibi :P En güzeli bir Vostok alıp, Çarlık Rusya Rubleleriyle bir kompozisyon yakalayım ;) Bu arada sol üst köşede (dikey duran halde duran) Ruble A4 kağıdından büyüktür. :lol:

Hocam para konusunda pek bilgim yok sizin kadar. Bankonotları göstersniz nerenin olduğunu bilmem ama hoşuma gidenleri biriktiriyorum kesinlikle koleksiyon değil yanlış anlamayın iddiam yok, ama biriktirdiklerimin çil olmasına özellikle dikkat ediyorum. Cumartesileri Taksimde bir kitapçıda para-efemera müzayedesi oluyor fırsat buldukça uğrayıp birşeyler öğreniyorum. Eğlencelide oluyor. Koleksiyonunuzu bizlerle paylaşırsanız diğer forumdaşlarla beraber mutlu oluruz.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj mucadeleci » 27 Şub 2012, 22:17

teşekkürler *Bond, gerekirse değiştiririm :) son gün 29 şubat mı?
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Bond » 27 Şub 2012, 22:24

Saat elde ama bilekte sayılır boşver :) Evet 29 son ama güzel bence foto. :thumbup: Archie'nin fotosu da öyle idi sanırım :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 27 Şub 2012, 22:36

Bond yazdı:Mücadeleci senin fotoğraf yarışma kurallarına uygun değil bu arada :lol: Ama diğer katılımcılar itiraz etmiyorsa biz kabul ediyoruz yabancı değilsin sonuçta :D

Ben zahirimde ve batınımda var olan her zerre adedince itiraz ediyorum, lütfen sayılsın, meclis kayıtlarına işlensin :D :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Club Özel Etkinlikler - Special Events

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners