conbay yazdı:Değerli arkadaşlar,
Eğer saat katalogları ulaşmamış olanlar varsa, dağıtıcı firma olaran "Dünya Süper Dağıtım A.Ş." ile irtibata geçebilirler. Ben Ankara'da oturuyorum kendilerini arayıp 'saatalog kataloğu' ile ilgili alıcı ismini belirttikten sonra pazartesi tarafıma teslim edileceğini ifade ettiler. Herhangi bir sorun durumunda yine kendileriyle iletişime geçmemi söylediler.
Bu kapsamda benim gibi kargosu ulaşmayan üyeler varsa Dünya Süper Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü Tel : 0.216. 681 19 67 – 68 numarasından bilgi alabilirler. Hangi gün teslim edileceğini size bildiriyorlar.
Öte yandan Saatalog Ailesi'ne bu ince hediyelerinden dolayı biz teşekkür ederiz .
Banada henüz kargo ulaşmadı. Dünya süper dağıtımı aradım, uyuz uyuz konuşan 3-5 kabiliyetsiz bayanlar beni ondan ona yönlendirip durdular(bazıları daha sorunumu dinlemeden, biz o işlerle ilgilenmiyoruz deyip başkasına bağladılar). En sonunda sinirimden kötü bir şey dememek adına telefonu kapattım. Yarın tekrar arayacağım. Ayrıca bir türlü saatolog müşteri hizmetlerine bağlanamadım.