mrbars yazdı:Bu arada logoyu ben çizdim, umarım beğenilir.
sarı ve yeşil logoda iyidir güven telkin eder karşı tarafa
mrbars yazdı:Bu arada logoyu ben çizdim, umarım beğenilir.
avsu07 yazdı:seRxx yazdı:avsu07 yazdı:Aslında zorlayıp bir kaçamak yapabilirdim ancak benim büyük kızım şu an Diyarbakır'da ve iki hafta sonra okullar açılacak bu nedenle Diyarbakır'a uğrayıp kızımı almam gerekiyor. Ben de karar verdim 8 Eylülde SeRxx kardeşime yıkılmaya karar verdim. Bakalım mrbars'ın forumdaşlarıma baktığı gibi kendisi de bana bakacak mı?![]()
![]()
![]()
İzzet ikramda bir kusur olursa seRxx kardeşimi cümle aleme afişe ederim.![]()
![]()
Süleyman Abi, rakip dişli ama hizmette kusur olmaz8 Eylülde bekliyorumm
![]()
Eyvallah kardeşim. Ayın sekizinde Hollanda ile maçımız var sanırım, maç izleyebileceğimiz bir yer önerebilir misin?
Baran yazdı:O pideler varken köfteyle işim olmaz
Baran yazdı:serdarfb yazdı:Baran yazdı:Cok net söylüyorum ben direk mutfağa girip masaya ulaşmadan imha etmeyi düşünüyorum pideleriserdar abi sen avuclarını ac bekle masada ben gelirsem o kadar söylüyorum
Once beni gecmen lazim mutfaga ulasman icin kardesim.![]()
Abi edindiğim bilgilere göre boyuna posuna kalıplıymışsın maşallah.Senınle tahinliler konusunda iyi gecinsem iyi olacak
apesen yazdı:Arkadaşlar, öncelikle Tahinli, bizim memleket civarında da pek görülen bir pide cinsidir ve ben cocukluktan beri hastasıyım. Bir önceki Kadıköy Fenerbahçe'de yapılan buluşma fotograflarından da cüsse fotograflarıma bakabilirsiniz. Çıkaracağınız anlam şu : Size tahinli kal-maz.
serdarfb yazdı:apesen yazdı:Arkadaşlar, öncelikle Tahinli, bizim memleket civarında da pek görülen bir pide cinsidir ve ben cocukluktan beri hastasıyım. Bir önceki Kadıköy Fenerbahçe'de yapılan buluşma fotograflarından da cüsse fotograflarıma bakabilirsiniz. Çıkaracağınız anlam şu : Size tahinli kal-maz.
Biz iki kişiyiz ona göre.
Dön TSF Club Özel Etkinlikler - Special Events
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir
|