TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Bağımlılık Yapıyor

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Bağımlılık Yapıyor

Mesaj Monarch » 19 Ağu 2010, 01:15

Merhaba; 35 yaşındayım. Bilgi teknolojileri alanında sistem yöneticisi olarak çalışmaktayım. Bir kaç aydır da bu güzel forumun üyesiyim. Çocukluktan istidad vardı sanırım, peder beyin çalışan saatlerini çaktırmadan çok tamir ettiğimi anımsıyorum tebessümle. Aradan yıllar geçmiş... Son bir kaç yıldır ise, anlayamadığım biçimde kendimi saatler, teknolojileri, tarihçeleri, üreticiler gibi konuları araştırmaktan alamadığımı görmekteyim. Sanırım bu; zevk, lüks, sıradışılığın, farklı olma arzusunun ötesinde bir şey. Bilgi arayışı, kültürünü edinme çabası.

Konu başlığı enteresan oldu, bitirdiğimde hak vereceğinizi umuyorum; biri; neredeyse istem dışı sayılabilecek biçimde gazete, haber siteleri, mesleki siteler gibi mevcut ilgi konularından daha fazla yukarıda bahsettiğim ve buna benzer konuların peşine düşüyorsa, sağda solda, tanıdığı tanımadığı insanların saatlerine daha dikkatli bakmakta ise yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. :)

Ve bu forum; bilgi birikimini, tecrübelerini paylaşmaya hazır, çok çok değerli insanların oluşturduğu bir yer olarak buldum burayı. Yazılanların değerinin yanında, yazdıklarımın anlamının bile olmayacağı düşüncesi de beni bir süre mesaj atmaktan alıkoydu.

Bildiğim, fikir sahibi olduğum, yorumlayabileceğim konularda yazmaktan hoşnut olurum elbette fakat, öğrenilecek şeyler bilinenlerden fazla olunca izlemek düşüyor payımıza. Forumun bağımlılık yaptığı meselesine gelince; saatforumu.com neredeyse anasayfam olmak üzere...
Kullanıcı avatarı
Monarch

Re: Merhabalar; saatler zehirli, bu forum da bağımlılık yapıyor

Mesaj nickynick » 19 Ağu 2010, 01:34

TSF'ye hoşgeldiniz, güzel düşünceleriniz için teşekkürler, umarım keyifli vakit geçirirsiniz.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Re: Merhabalar; saatler zehirli, bu forum da bağımlılık yapıyor

Mesaj Bond » 19 Ağu 2010, 02:44

Monarch TSF'ye ve aramıza hoşgeldiniz. Samimi ve hoş üslupla yazılmış tanıtım mesajınız, avatar ve beğeniniz için teşekkür ederim. Monarch nickini uzun zamandır forumda görüyoruz. Yazı stilinize bakılırsa yazacaklarınızın anlamının olmaması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil bence, çekinmenizede hiç gerek yok keşke daha önce katılım yapsaydınız. Aramızda hem bilgilenip hemde güzel vakit geçiriyoruz. Forumlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Merhabalar; Saatler Zehirli, Bu Forum da Bağımlılık Yapıyor

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 07:27

Hoşgeldiniz Monarch.. ( Ben de kim oluyorsam.. :D ) marabaların meraba deme hakkı var değil mi, yanlış olmasın da.. :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 19 Ağu 2010, 08:02

mlm; marabalarda insan degil mi :) Sende yazacaksin tabii.

Önemli bir bilim adami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olan Che ne demis "Düsünce özgürlügü varsa foruma mesaj yazmakta serbest birakilmali" :D

Monarch aramiza hosgeldin. Üslubun ile renk getirdin. Cekinmek diye birsey söz konusu bile olmasin. Her birimizin bildigi, tecrübe sahibi oldugu konular farkli.Dolayisi ile biribirimizden ögreniyoruz!!

Iyi forumlar dilerim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 19 Ağu 2010, 08:30

Avatarı gibi yazıları da renkli olan Monarch. Hoşgeldin.
Takma adına bakılırsa forumda bir krallık ilan etme niyeti var gibi :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Frax » 19 Ağu 2010, 12:30

Hoşgeldiniz foruma sayın monarch :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 15:21

clk yazdı:mlm; marabalarda insan degil mi :) Sende yazacaksin tabii.

Önemli bir bilim adami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olan Che ne demis "Düsünce özgürlügü varsa foruma mesaj yazmakta serbest birakilmali" :D

Monarch aramiza hosgeldin. Üslubun ile renk getirdin. Cekinmek diye birsey söz konusu bile olmasin. Her birimizin bildigi, tecrübe sahibi oldugu konular farkli.Dolayisi ile biribirimizden ögreniyoruz!!

Iyi forumlar dilerim.

vay, ''mlm estağfurullah ne marabası olur mu hiç öyle şey? '' gibi bir minvalde bir cümle ile karşılaşmayı beklerken direk marabalığı yapıştırdın bize clk.. :D:D:D

saatler ve şaka bir yana hepinizi çok sevdim sıcak insanlarsınız bu forumda bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum .. ( bu arada Monarch, senin sayfayı da böyle kişisel duygu patlamalarına alet etmiş olmaktan ötürü özür diliyorum.. :D ) hepinize sevgiler, saygılar.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners