1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 17:14
emrethemcufan
Merhaba Arkadaşlar,

İsmim Emre. 34 yaşındayım. Aranıza İst dan katılıyorum. Uzun zamandır bir saat sevdalısı ve koleksiyoneri olmama rağmen bu sayfaya üye olmak ve aranıza katılmak bugüne kısmet oldu. Geç olsun güc olmasın.

En beğendiğim saat markası TAG HEUER :thumbup:

Burada güzel bir paylaşım, hoş sohbet ve arkadaşlıklar ve foruma olumlu katkıda bulunup yeni şeyler öğrenmeyi umud ediyorum.

Herkese selamlar, sevgiler ve saygılar.

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 18:22
eraslani
Hoşgeldiniz :champ: :champ:
Heuer başka :thumbup:

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 18:32
azizkaya
Hoşgeldiniz

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 20:17
copycat
Merhabalar, hoş geldiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 20:43
Ankthas
Hoşgeldiniz :champ: Tag dünyada da tabi pek bilinen bir marka ama Türkiye'de itibari cidden çok yüksek hatta olması gerkenden daha yüksek diyebilirim. Neden böyle zamanında nasıl bir pazarlama yapıldı bilmiyorum ama saatle pek alakası olmayan insanlar bile biliyor. Gözlemlerime dayanarak, saatler hakkında çok fikri olmayan insanlar için bilinirlikte Rolex'ten sonra geliyor diyebilirim.

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 21:11
copycat
Ankthas yazdı:Hoşgeldiniz :champ: Tag dünyada da tabi pek bilinen bir marka ama Türkiye'de itibari cidden çok yüksek hatta olması gerkenden daha yüksek diyebilirim. Neden böyle zamanında nasıl bir pazarlama yapıldı bilmiyorum ama saatle pek alakası olmayan insanlar bile biliyor. Gözlemlerime dayanarak, saatler hakkında çok fikri olmayan insanlar için bilinirlikte Rolex'ten sonra geliyor diyebilirim.
Uzun bir dönem Leonardo di Caprio'lu reklam afişleri bütün avmlerde baş köşelerdeydi. 15 yil öncesinden falan bahsediyorum. O aralar marka Türkiye'de çok güç kazandı. Benim konuştuğum bircok insan Grand Carrera modelleri dünyadaki en iyi ve en lüks saatler sanıyorlardı. Emin değilim ama saat & saat'in yükselişi ile kesişen dönemler olabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 21:55
BeastLy
Hoşgeldiniz

Re: Herkese selamlar

MesajGönderilme zamanı: 03 Eki 2019, 23:22
SelAc
Aramıza hoş geldiniz. Monacoyu tek geçerim bu arada ;)