Merhaba arkadalar;
Baran'dan ald覺覺m Precista saatimi ge癟en hafta satt覺m. Saati bana forum 羹zerinden .M. g繹nderen bir 襤ngilize satt覺m. Bu ilerin Nas覺l olaca覺n覺 bilmediim i癟in de e-bay'dan al覺veri yapan bir ka癟 羹yemize sordum ama herkes saat alm覺t覺, sorduum arkadalar aras覺nda satan olmam覺t覺 hi癟.
Neyse hemen pay-pal'a 羹ye oldum. Bende anlamad覺m ama o bizi y繹nlendiriyor zaten. Ben bu forumda iyi k繹t羹 tan覺nan biri olduum ve kendisini hi癟 tan覺mad覺覺m i癟in 繹nce sen paray覺 g繹nder ben saati g繹nderirim dedim. Kabul etti.
PayPal sitesini inceleyince %3,4+0,45TL masraf ald覺klar覺n覺 anlad覺m.
PayPal da fatura olutur diye b繹l羹m var. Oradan saat tutar覺 + kargo (ups yakla覺k 100 tl)+ paypal 羹creti tutar覺nda bir fatura oluturup vatanda覺n mailine g繹nderdim.
K覺sa bir s羹re sonra inbox'覺ma faturam覺n 繹dendiine dair mail geldi. Paray覺 Paypal hesab覺ndan ya tan覺mlad覺覺n覺z banka hesab覺na 羹cretsiz (7 g羹n i癟inde ) ya da tan覺mlad覺覺n覺z kredi kart覺na(7 g羹n) 7,5TL 繹deyerek aktarabiliyorsunuz.
Neyse. Doru UPS ubesinin yolunu tutup paketi kargoya verdim ( express saver). Deer olarak 50 $ beyan etmeme ramen vatanda saati ertesi g羹n teslim al覺rken 17瞿 g羹mr羹k vergisi 繹dedi ve bana teekk羹r ve bir wristshot i癟eren mail att覺.
Ben nas覺l yapaca覺m覺 kendim 繹rendim ama haz覺r yap覺lm覺覺 da olsun diye bu bal覺覺 a癟t覺m.
Herkese 襤yi al覺veriler