TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Veda..

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Veda..

Mesaj Ziyaliv » 13 Tem 2012, 14:06

Merhabalar Saat Tutkunları

Biliyorsunuz forumun hayata geçmesinden itibaren, yeri geldi incelemeler, yeri geldi yorumlarımla, yeri geldi sizin paylaşımlarınıza katılmakla, beraber kutu açılışlarımızda hep beraber olduk. Bügüne kadar elimden geldiğince, yeri geldi hatalarım olmadı değil, oldu fakat, sizlere saat konusunda yardımcı olmaya, görüşlerimi ve incelemelerimi bildirmeye çalıştım.

Ama son günlerde gelişen, çok üzüldüğüm benim tahmin etmediğim şekilde gelişen ve anlatamayacağım bazı durumlardan dolayı artık forumdan çekilmem gerektiğini anladım. Aranızda elbet beni seven, destekleyenleriniz olduğu gibi, hoşlanmayanlar olmuş olabilir. Hepinizle iyi güzel forumlar yaptık bugüne kadar. Birçok saat markasını tanıdık, inceledik, üzerinde tartıştık. Çok memnun kaldım sizleri nicklerinizle de olsa tanımaktan. Kendinize iyi bakın. Hepinize iyi forumlar.... Suçumuz olduysa affola, dostlarımız olmuşsa eyvallah.

Selamlar, Hoşçakalın
Ziya LİV
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Re: Veda..

Mesaj herofb » 13 Tem 2012, 14:33

Yeri geldik tartıştık ama açıkcası gitmeniz için bir neden göremedim (muhtemelen özel yazışmalar ile ilgili problem var) , bence temelli gitmek yerine bir süre read-only olup yalnızca uygun bulduğunuz konularda paylaşımda bulunmak daha mantıklı gibi

tabiki karar sizin , vedalaşırsak yolunuz açık olsun
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 13 Tem 2012, 14:58

Ziya bey bazı zamanlar yaklaşımınız saatci kimliğiniz dolayısıyla bana ters geldiysede sizden yana hiçbir kötü geridönüş almadım.Yakın zamanda aramızda birde alışveriş oldu beyfendi bir insansınız.Forum içinde ceşitli gerginlikler olabiliyor sonucta burada nıyet belli olmuyor coğu zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Ben burayı bir aile olarak görüyorum ve uzatmayı yersiz buluyorum.Belliki ortada bizim bilmediğimiz durumlar söz konusu.Siz böyle uygun görmüşsunuz.Forumdan ayrılıyorsanızda size hayatınızda başarılar mutluluklar dilerim hersey gönlünüzce olsun.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj avsu07 » 13 Tem 2012, 21:55

Baran yazdı:Ziya bey bazı zamanlar yaklaşımınız saatci kimliğiniz dolayısıyla bana ters geldiysede sizden yana hiçbir kötü geridönüş almadım.Yakın zamanda aramızda birde alışveriş oldu beyfendi bir insansınız.Forum içinde ceşitli gerginlikler olabiliyor sonucta burada nıyet belli olmuyor coğu zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor.Ben burayı bir aile olarak görüyorum ve uzatmayı yersiz buluyorum.Belliki ortada bizim bilmediğimiz durumlar söz konusu.Siz böyle uygun görmüşsunuz.Forumdan ayrılıyorsanızda size hayatınızda başarılar mutluluklar dilerim hersey gönlünüzce olsun.

+1
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj asymptote » 13 Tem 2012, 22:02

herojd11 yazdı:Yeri geldik tartıştık ama açıkcası gitmeniz için bir neden göremedim (muhtemelen özel yazışmalar ile ilgili problem var) , bence temelli gitmek yerine bir süre read-only olup yalnızca uygun bulduğunuz konularda paylaşımda bulunmak daha mantıklı gibi

tabiki karar sizin , vedalaşırsak yolunuz açık olsun

+1
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vmetin » 13 Tem 2012, 22:44

1+1=2
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj cenk » 13 Tem 2012, 23:30

ben kalmanızdan yanayım
beni kovsalar gitmem canım sıkıldığımda keyifle vakit geçirdiğim sadece saat değil pek çok konuda yeni şeyler öğrendiğim bir forum burası
kısacası kafa dağıtmak için bire bir 10 numara bir yer sizinde kalmanızı isterim.ne kadar çok kişi(fikir) olursa forum o kadar zenginleşir :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj whiskey » 14 Tem 2012, 03:18

Cvssvc yazdı:ben kalmanızdan yanayım
beni kovsalar gitmem canım sıkıldığımda keyifle vakit geçirdiğim sadece saat değil pek çok konuda yeni şeyler öğrendiğim bir forum burası
kısacası kafa dağıtmak için bire bir 10 numara bir yer sizinde kalmanızı isterim.ne kadar çok kişi(fikir) olursa forum o kadar zenginleşir :thumbup:

+1

Var bir gerginlik şu sıralar forumda da neyse.
Kullanıcı avatarı
whiskey

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners