TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

343. Dönem Aralık 2011 TSF Askerleri

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

343. Dönem Aralık 2011 TSF Askerleri

Mesaj Emre » 03 Ara 2011, 22:56

Evet arkadaşlar, vakit geldi :) Sınavımıza girdik askerliğimizi yapacağımız yerler bu hafta 9 Aralık gecesi belli olacak. 12'sinde de teslim oluyoruz.

Ben kısa dönem tercih ettim inşallah da öyle çıkar. Yer konusunda ise koca bi muamma var ortada. O da kısmet.

TSF'den bu dönem süresince uzak kalcam muhtemelen.

Askerlikle ilgili tecrübelerimizi, sorularımızı, gelişmeleri buradan paylaşabiliriz.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: 343. Dönem Aralık 2011 TSF Askerleri

Mesaj Miscen » 03 Ara 2011, 22:57

hayırlı tezkereler diliyorum, ben de aynı heyecanı 333. dönem giderken yaşamıştım. inşallah hakkınızda hayırlı bir yer çıkar ve yerden de önemlisi hayırlı komutanlarla birlikte olursunuz.
Kullanıcı avatarı
Miscen

Mesaj herofb » 03 Ara 2011, 22:58

Şimdiden hayirli tezkereler Emre , başladığı zaman bitiyor merak etme sende hayırlısı ile yapar gelirsin mutlaka gideceğin yeri yayınla belki bir es dost cikar

Edit : asker saatimiz hazır mı ?
En son herofb tarafından 03 Ara 2011, 22:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 03 Ara 2011, 22:58

30.000 yerine 35.000-40.000 teklif etseydin ya... Parayi görünce sülalesini satacak adamlar belki senin icin bir kiyak gecerdi :D

Saglikla git saglikla dön Emre. Bizleri de askerlik süresince sensiz birakma :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj retrograde » 03 Ara 2011, 23:04

hayırlı tezkereler.

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj asymptote » 03 Ara 2011, 23:07

emre nasıl geçti sınavın? :D işin şakası bir yana umarım istediğin gibi kısa yapar dönersin. yer de çok önemli değil aslında, Miscen' in dediği gibi birlikte çalıştığın insanların iyi olması önemli, bu sivil hayatta da böyle değil mi zaten? Bana kısa dönem çıkmıştı ve Hakkari'de yapıp döndüm askerliğimi, 28 günlük acemilik eğitimde bize temel eğitimleri veren Halit Çavuş' u unutmadım mesela, babacan bir adamdı :) Umarım 343. dönem TSF askerleri için de herşey çok güzel olur. (Trenton da yeni terhis oldu, siz nöbeti ondan devralmış oluyorsunuz, biri geliyor biri gidiyor:))
Miscen 333. dönem gitmek herkese nasip olmaz, (dudak hareketi çok fena :D ) ben komutan olsam askerlere bunu söyletirdim netekim :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Miscen » 03 Ara 2011, 23:14

asymptote :)) sorma ya, zaten bizim dönemin adını bile koymuşlardı :)

acemi birliğinde komutanların diline de düşmüştük aynen dediğin gibi.. yüksek lisansım devam ettiği için tecilimi bozdurup gitmiştim, gitmeseydim yeni yasa ile birlikte bedelli için yaşım tutuyordu ve bedelli giderdim.. askerliği gereksiz gören çok insan olmasına rağmen ben ilki kısa dönem de olsa gidip yapmışım diyorum. oradaki sıkıntıların ve en ufak şeylere duyulan hasretin insana iyi geldiğini ve farklı olgunluklar kattığını düşünüyorum..

en azından 5 ay yapıyorsun ömür boyu erkek erkeğe anlatacağın bir sürü şey oluyor :)
Kullanıcı avatarı
Miscen

Mesaj Emre » 04 Ara 2011, 00:22

Iyi dilekler icin tesekkurler Miscen, retrograde insallah :)

herojd11, gecen Mart'ta ABD'den donerken bi F91W almistim onu kullancam :) Tabi ki buradan yayinlarim cikan yeri. Haftaya bugun belli olmus olcak.

Clk, zaten kafamda Aralik'ta gidecem demistim, yas tutarsa bedelli yapicaktim, tutmadi plani uygulamaya devam. Dedigin gibi 3-5 fazla olsun bizim olsun olsaydi keske hemen yapar donerdik, hatta dur bakim ya, yapmazdik bile :) Valla nete girme sansim bi tek Cumartesi olur, eger rahat bi yer cikarsa internete de vakit ayiririm her hafta.

asymptote, 333 fenaymis cidden :) Tek dilegim askerde agzimin bozulmamasi :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners