TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Acaba Deliriyor Muyum ???

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Acaba Deliriyor Muyum ???

Mesaj herofb » 16 Tem 2010, 11:07

Arkadaşlar merhaba,

Bugün sizlerden yıllardır artarak devam eden saat hastalığım hakkında görüş almak istiyorum.Sorun bende mi yoksa forum arkadaşlarımla beraber toplu terapi mi görmemiz gerekir bilemedim :)

Zaten internette hergün yeni saat bakmak ve sürekli bu tarz siteleri takip etmek ya da her alışveriş merkezine girdiğinde,her cadde de kendini saatçinin önünde bulmak ve herkesin ilk önce saatine bakmak falan sanırım normal olabilir ama bendeki virüs yayılıyor galiba çünkü yıllardır Capital,Economist,etc. gibi dergileri alırım ama son 2 senedir bu dergileri alma amacım acaba içinde hangi saatin reklamı var ya da hangi iş adamı hangi saati takıyor bunu görmek oldu ama işin daha da vahimi hikaye röportaj sırasında adamımız poz verdiğinde kolundaki saat görünmüyorsa başlıyor hele ceketin içinden saatin yalnızca 1-2 mm'si görünüyorsa ve crown'dan bezel'den falan tanıyamadıysam yandım.

İşte bu durumda benim gibi dergiyi ters tutmak çeşitli açılardan saati görmeye çalışmak bazen büyüteç kullanmak ve bu komik hareketleri yaparken insanlara yakalanma durumları oluştu.Bazen bütün bu uğraşlardan sonra hala göremediysem adamın adını google görsellerden aratıp diğer fotolarına bakmak , diğer röportajlarına kadar gidip saatini bulduktan sonra gece 3 civarında huzur içinde yattığım oldu :)

Sizce ben mi çok garibim yoksa aramızda daha ileri vakalarımız var mı? :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Acaba deliriyor muyum ??? :)

Mesaj Clk » 16 Tem 2010, 11:34

Ileri vaka = CLK :)

Saka bir tarafa, bazen bende saglikli olmadigimi düsünüyorum ama diger taraftan gönül vermek, bu kadar derinlere inmek fanatizm yada hastalik olarak nitelendiriliyorsa ben hastanin önde gideniyim :)

Bence yaptigimiz hicbir aksiyonun kimseye zarari yok. Sorun ne o zaman? Aynen devam...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Acaba Deliriyor muyum ???

Mesaj herofb » 16 Tem 2010, 12:18

Sanırım genel olarak saatin yanına bir de marka tutkusu eklendiği için bir üst verisiyon olabilirsiniz :)

Confessions of a Watchaholic :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj nickynick » 16 Tem 2010, 13:20

Sanki beni anlattın herodj11 :) Anlattıkların tamamen normal :lol:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj herofb » 16 Tem 2010, 14:18

işte bu forum kendimi normal hissettiğim tek yer :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj safir » 18 Tem 2010, 13:15

insanda birşeylere tutunma birşeyle meşgul olma ihtiyacı var ,soyut yada somut kavramların tümü dahil,saat bu ihtiyacı karşılamada en güzel nesnelerin başlarında ,eğer buna tüm paramızı bağlama durumuna gelirsek o zaman delilik yada madde bağımlılığı ve hastalık diyebiliriz lakin tüm forum olarak böyle davranmadığımıza, ölçüyü bildiğimize göre sorun yok,yani kısacası biz daha çok öğrenme ihtiyacımızı bu nesne üzerinde karşılıyor gibiyiz ,bunun tek kötü tarafı varsa o da uykusuzluk :)
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj herofb » 18 Tem 2010, 23:53

Doğru söylüyorsun safir aramızda tüm parasını saate ayıran yoktur ama kendine x bir şey alacakken dur bunu almıyım bu paraya saat alırım diyen vardır :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj kalzeno » 16 Eyl 2010, 10:04

Safir bence bu soruyu sormak için geç kalmışsın arkadaşım :) keşke daha önce sorup bunun için bir tedavi görmeyi deneseydin .. çokkk geçmişler olsuunnnn :)
Kullanıcı avatarı
kalzeno

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners