Bugün sizlerden yıllardır artarak devam eden saat hastalığım hakkında görüş almak istiyorum.Sorun bende mi yoksa forum arkadaşlarımla beraber toplu terapi mi görmemiz gerekir bilemedim

Zaten internette hergün yeni saat bakmak ve sürekli bu tarz siteleri takip etmek ya da her alışveriş merkezine girdiğinde,her cadde de kendini saatçinin önünde bulmak ve herkesin ilk önce saatine bakmak falan sanırım normal olabilir ama bendeki virüs yayılıyor galiba çünkü yıllardır Capital,Economist,etc. gibi dergileri alırım ama son 2 senedir bu dergileri alma amacım acaba içinde hangi saatin reklamı var ya da hangi iş adamı hangi saati takıyor bunu görmek oldu ama işin daha da vahimi hikaye röportaj sırasında adamımız poz verdiğinde kolundaki saat görünmüyorsa başlıyor hele ceketin içinden saatin yalnızca 1-2 mm'si görünüyorsa ve crown'dan bezel'den falan tanıyamadıysam yandım.
İşte bu durumda benim gibi dergiyi ters tutmak çeşitli açılardan saati görmeye çalışmak bazen büyüteç kullanmak ve bu komik hareketleri yaparken insanlara yakalanma durumları oluştu.Bazen bütün bu uğraşlardan sonra hala göremediysem adamın adını google görsellerden aratıp diğer fotolarına bakmak , diğer röportajlarına kadar gidip saatini bulduktan sonra gece 3 civarında huzur içinde yattığım oldu

Sizce ben mi çok garibim yoksa aramızda daha ileri vakalarımız var mı?