1) Küpeşteyi uzatmak
2)Balkona file yaptırmak
3)Cam balkon
Tecrübeli arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum lütfen:).

Balkonun dosttan ve içten resmini koyarsanız daha efektif öneriler alabilirsinizSrhtdry yazdı:Dostlar merhaba. Aylar sonra, saat forumu için ilginç bir konuyla geliyorum. Yeni bir ev aldım. 2.5 yaşında bir kızım var. Balkonlardan hep korkuyorum, meslek icabı çocukların balkonlardan düştüğünü birkaç kere gördüm. 50cm kadar duvar, üstünde 45 cm küpeşte korkuluk bulunan balkonuma çocuğumun güvenliği için ne yapabilirim acaba? Aklıma gelenler;
1) Küpeşteyi uzatmak
2)Balkona file yaptırmak
3)Cam balkon
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam içeriden bir foto ekledim. Dışarıdan da yarın eklerim. Teşekkürler ilginize.EnderE yazdı:Balkonun dosttan ve içten resmini koyarsanız daha efektif öneriler alabilirsinizSrhtdry yazdı:Dostlar merhaba. Aylar sonra, saat forumu için ilginç bir konuyla geliyorum. Yeni bir ev aldım. 2.5 yaşında bir kızım var. Balkonlardan hep korkuyorum, meslek icabı çocukların balkonlardan düştüğünü birkaç kere gördüm. 50cm kadar duvar, üstünde 45 cm küpeşte korkuluk bulunan balkonuma çocuğumun güvenliği için ne yapabilirim acaba? Aklıma gelenler;
1) Küpeşteyi uzatmak
2)Balkona file yaptırmak
3)Cam balkon
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengiz Hocam çok teşekkür ederim. Sizin çocuklarda sağlıkla büyürler umarım:). Cam balkon görsel olarak da kullanış olarak da gayet iyi duruyor. Benim tek çekincem acaba yazın cam balkon açık kalırsa sorun olur mu? Bir de çocuklar cam balkonu açabiliyor mu?mlm yazdı:Cam balkon en iyi çözüm bence. Hem evinizi de izole etmiş olursunuz toza toprağa ve soğuğa karşı. Ben öyle yaptım. Sağlıkla büyüsün kızınız.
Tekrar teşekkür ederim hocam:).mlm yazdı:Teşekkürler:) Bizimkiler artık büyüdüğü için(büyük 12, küçük 4) cam balkon kapılarına ayrıca bir kilit sistemi düşünmedik ama illaki vardır siz açmadan onlar açamasın diye bir kilit aparatı.
Cam balkon yaptırırsanız kanatların arasındaki çıtaların alüminyum olmasını isteyin, plastik olanlar çabuk yıpranıyormuş ekstra bilgi olsun:)
*Yazın cam balkonu da tam açmıyoruz renkli cam olduğu için güneşi kırıyor ve iyi oluyor, sadece karşılıklı iki tane kapısını açıyoruz esinti yapsın diye. Ayrıca iç kısma iki tane de 1,20 ilk beyaz stor perde alıp taktım geçen, güneş karşıdan vurduğunda nispeten daha rahatız artık:)
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir
|