TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Daha 襤yi Araba M覺 Yoksa Saat + Araba M覺?

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Daha 襤yi Araba M覺 Yoksa Saat + Araba M覺?

Mesaj Terasus » 17 Ara 2013, 09:21

Merhaba, uzun zamandir kafami kurcalayan bir konuda sizin gorusunuzu almak istiyorum. araba almak icin 55bin tl (+- 5bin tl oynayabilir) butceniz oldugunu dusunun. Elinizdeki bu para ile alabileceginiz en iyi/guzel arabayi mi almak istersiniz yoksa bu butcenin 10bin tl'sini evladiyelik guzel bir saat icin ayirip (benim idealim rolex) kalani 45bin liralik bir araba mi alirsiniz? Yani daha iyi bir araba mi tercih ederdiniz yoksa rolex + nispeten daha dusuk bir araba mi? Gonul ister ki holosko + uzerine 1,5m dolar teklifim olsaydi ama yok :) Kaliteli saat olarak guzel bir Longines saatim var, yanina siyah (veya koyu renk) kadran kaliteli bir saat daha almayi cok istiyorum. Ote yandan da araba konusunda cok istekliyim. Siz ne dersiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Re: Ynt: Daha iyi araba mi yoksa saat+araba mi?

Mesaj Baran » 17 Ara 2013, 09:29

Zor soru.Su anda ralli mavisi bir Subaru Sti icin 2 Roleximide verirdim dusunmeden.Bu sorunun cevabi alacaginiz arabayi ne kadar istediginizle alakali.Merakli degilseniz amaca yonelik bir alisveris olacaksa Rolex + Araba ama alacaginiz araba cok istediginiz bir arabaysa zaten bu soruyu bize sormazdiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Re: Daha iyi araba mi yoksa saat+araba mi?

Mesaj razz » 17 Ara 2013, 09:32

Bu konu benim uzmanl覺k alan覺ma girer :)

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Baran » 17 Ara 2013, 09:40

Aaa Peuoget 206.5 :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj herofb » 17 Ara 2013, 09:41

evet Razz'覺n foto'da bir adet 308 bir adet 206+ var :)

bende konunun araba ve ihtiya癟 ile alakal覺 olduunu d羹羹n羹yorum , eer sizin ihtiyac覺n覺z覺 55bin TL'lik araba g繹recekse yan覺na Swatch bile al覺nmaz ama yok araba getirsin g繹t羹rs羹n derseniz (ki 45 binTL'lik ara癟 gayet dolu bir ekilde yapabilir) 羹zerine g羹zel bir saat al覺nabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj razz » 17 Ara 2013, 10:00

7 Eyl羹l 2011 g羹n羹, teknik anlamda 襤stanbul s覺n覺rlar覺 i癟erisinde bulunan ancak G繹ztepe'deki evimden 癟覺k覺p bir otomobil al覺p, Bostanc覺'daki ofisime d繹nmemin 7 saat s羹rmesine vesile olan, g羹zide semt Baakehir'den hayat覺ma bir g羹ne gibi doan 206+ sayesinde hayata bak覺 a癟覺m deiti diyebilirim.. Bu nas覺l oldu derseniz, asla unutamad覺覺m o ilk tan覺ma anlar覺n覺 bir kez de sizlerle hat覺rlayay覺m o halde;

Arabay覺 ilk ald覺覺m g羹n ofisimin 繹n羹nde herzamanki gibi sola yanamak i癟in vitesi geriye tak覺p, sol cam a癟ma d羹mesine bast覺m.. Daha sonra sa taraftan gelen olmad覺覺ndan emin olmak i癟in kafam覺 繹nce saa 癟evirdim, sonras覺nda ise sola 癟evirip a癟覺k olan sol camdan 癟覺kartmak suretiyle kald覺r覺ma ne kadar yak覺n olduumu g繹rmek istedim.. Ancak y羹z羹m, feci ekilde, sadece iki-羹癟 santim a癟覺lm覺 olan sol kap覺 cam覺na 癟arpt覺..

21. y羹zy覺l覺n ilk 癟eyreini yar覺lamaya yaklat覺覺m覺z zamanlarda, tek dokunula cam a癟an -ciddi manada fiyat覺 hesaplanamayacak kadar ucuz olan- r繹leyi koymayan ve beni cam覺 sonuna kadar a癟mak i癟in parma覺m覺 cam d羹mesinde bas覺l覺 tutmaya mecbur b覺rakan Peugeot'a, sevgili dostum Serhat200'e selam etmek vesilesiyle, sevgilerimi g繹nderir, bana hog繹r羹n羹n ger癟ek manada insan覺n burnunun direini s覺zlatan tecr羹belerle kazan覺ld覺覺n覺 seve seve 繹rettii i癟in teekk羹r羹 bor癟 bilirim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Terasus » 17 Ara 2013, 10:13

Daha once hic arabam olmadi, bu yuzden keyifli surus yapabilecegim bir araba almak istiyorum. Ote yandan saatlere olan ilgim de hat safhada, kayitsiz kalamiyorum. Netten araba bakarken "aa su da varmis, uzerine biraz daha koysam sunu da alabilirim aslinda, ya buna bu kadar para vermisken biraz daha koyup sunu mu alsam.." diye diye bir bakmisim ki 100bin liralik arabalara bakiyor olmusum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj Baran » 17 Ara 2013, 10:15

Belli bir fiyat segmentindeki araclarin suruculeri ve yolculari yaraladigi bir gercek.Sevgili abim RazZ ile benim 4 teker fakirhane Duster'da yolculuk ederken yaz sicagininda verdigi sersemlikle surus konforumuzu arttirma amacli camlari kapatip klimayi acma girisimim neredeyse hastanede son bulacakti.Bakmadan 2 parmak acik olan sag ve sol cami kapatmak icin orta konsoldaki!! cam acma butonlarina basili tuttugumda sag koltuktan "ighh" seklinde gelen sesten RazZ in parmaklarini sikistirgidimi farkettim :shock: Malesef Dacia cam emniyeti koymamis ve RazZ in parmaklari kirilmanim esigine geldi...Bu olayin ardindan gulme krizi esliginde Bogazici koprusu uzerinde surusumde tehlike altinda gerceklesti cunku reflekslerim yok oldu.RazZ in aracinin benden intikamini bir sonraki baslikta okuyabilirsiniz :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Sonraki

D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners