Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.
herofb » 03 Tem 2013, 09:55
arkadaşlar merhaba,
içimizde ilgili ve bilgililerin olabileceğine eminim , internetten uzun zamandır araştırma yapıyorum fakat maalesef aklım iyice karıştı daha doğrusu harfleri bulsamda orjinal halinde bunların kalın ses mi ince mi kullanıldığını bilmediğim için yazıyı netleştiremiyorum
özetle;
Göktürkçe
EMİR KAAN nasıl yazılır?
-

herofb
-
asymptote » 03 Tem 2013, 10:08
Dövme mi yaptıracaksın Çağlar? Eğer öyleyse birkaç yerden teyit aldıktan sonra yaptırman gerektiğini teslim edersin.. Bunun için Türkoloji-Filoloji öğretim üyelerine danışmanın yerinde olacağını düşünüyorum. Abim Türkolog ama onun Göktürkçe bildiğini sanmam..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
herofb » 03 Tem 2013, 10:40
haklısın , bir kaç yerden teyit alacağım sadece burada bilen varsa en azından bilgiye ulaşıp teyit ettirme konusunu hızlandırabilirim diye düşündüm
-

herofb
-
serdarfb » 03 Tem 2013, 15:48
vmetin de fena değil.
-

serdarfb
-
Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir