TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Laptop / Dizüstü Tavsiyeleriniz

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Laptop / Dizüstü Tavsiyeleriniz

Mesaj tiktak98 » 17 Mar 2013, 01:03

arkadaslar 4 senesini dolduran toshiba satellite omrunu dolduruyor gibi , yeni bisey almaya karar verdim , tavsiyelerinizi bekliyorum..cok tuzlu modelller olmamasi tercih sebebi :)

merak ettigim bisey var , sorum mac sahibi olanlara , gercekten verilen paraya degiyormu mac ler diger laptoplarla karsilastirinca ? omur anlaminda soruyorum bunu , sonuc olarak duzen boyle , belli bi sure kullandiktan sonra yenisini almaliyim diye dusunmemiz icin uretiliyor bu elektronik cihazlar..
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Ynt: Laptop Tavsiyeniz

Mesaj hydrocon » 17 Mar 2013, 01:12

Macbook pro aldık bir kaç ay oluyor gayet güzel alet, ssd takviyesi ile çok daha iyi olucak.. verilen paraya değip değmediği kısmı tartışılır bizimki amerikadan geldi fiyat makuldu burdaki fiyatlar uçuk..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Re: Laptop Tavsiyeniz

Mesaj tiktak98 » 17 Mar 2013, 01:23

ben Amerika'da yasiyorum , fiyatlar memlekete gore makul tabi ama yinede cok bi fark getirmiycekse fazladan para harcamak istemem tabiki :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj drk » 17 Mar 2013, 01:24

Retina ekranlı macbook pro görüntü açısından müthiş, seçtiğiniz konfigürasyona göre performansı da oldukça tatmin edici ama fiyatlar uçuk. Windowsta çalıştırırsanız ciddi uyum sorunları var, verilen paraya yazık olur. Ucuz mac alayım derseniz de eski teknolojiye mahkum kalmak can sıkıcı. Bilgisayarı ne amaçla kullanacağınız da önemli. Ben mac den uzak duruyorum kendi açımdan. Windows'ta da bütçeme göre alienware, sony veya normal dell şeklinde sıralama yaparım.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 17 Mar 2013, 01:33

Mac özellikle tasarımcılar tarafından tercih ediliyor, bunda ekranı, batarya ömrü, ısınma ve ses sorunlarının rakiplerine göre olmayışı etkili ancak işin içine fiyat girince işler değişiyor. Dell ve Sony de ucuz değil aslında ancak özellikle Dell XPS ve Sony Z serileri harika. Alienware için taşıma sorunu var, pek dizüstü sayılmaz bence, oyuncu bilgisayarı. Amaç burada önem kazanıyor, word için bilgisayar alacaksanız elbette ucuz olsun ancak 3D Max, Rhino, PS falan kullanıyorsanız Mac burada kesinlikle bariz üstün, hele ki anavatanındaysanız düşünmenize gerek yok :)

Ben hep HP tercih ettim senelerdir, Compaq ve 3 sene önce de Envy aldım doğalgazı açmama gerek kalmıyor, teşekkürler HP :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: Ynt: Laptop Tavsiyeniz

Mesaj hydrocon » 17 Mar 2013, 01:38

Birde gövde inanılmaz kolaylıkta çizilebiliyor mac pro da..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj drk » 17 Mar 2013, 01:45

Isınma sorunu fazlasıyla var, 70 derecenin pek altına inmiyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Frax » 17 Mar 2013, 01:57

Ben 90 asagisini gormedigim icin bana buzdolabi gibi geliyor mac ler :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners