arkadaslar isim geregi aksam erken saatte yatip sabaha karsi erken kalkiyorum , ilk 4 saatlik uyku sonrasi ust katta oturan ve gece yarisi eve gelen komsunun ayak seslerine uyaniyorum , ardindan tekrar uykuya donmek pek mumkun olmuyor ayak sesleri en az 2 saat surdugu icin..ayak sesine uyanmak ne demek demeyin , Amerika'da yasayan veya yasamislar az cok bilirler , burda evler kagit gibi desem yeridir sanirim , katlar arasi kagit gibi ince yalitimdan yoksun tahta veya tahtavari biseyler var , komsu yukarda yuruyor ben asagida inanilmaz o itici sese magruz kaliyorum..kulagimi pamukla tikiyorum ama kesmiyor , kulac tikaclarini daha once denemis ama alisamamistim , rahatsiz etmisti kulagimi ..arada bu burda ezcanelerde satilan kucuk uyku haplarindan aliyorum daha derin uyuyup o gurultuye uyanmamak icin , bazen ise yariyor gibi ama hergunde hap almak istemiyorum karacigerimi dusundugum icin....sorunum malesef bu , varsa boyle bi sorunu tecrube etmis , yardimci olabilecek birileri , tavsiyelere acigim..