herofb » 15 Mar 2012, 15:22
burada amaç skor tahmini mi yoksa başkasını kızdırmaya çalışmamk mı , şimdi şu fotoya 2 saattir bakıyorum , canım sıkılıyor , uyma gerek yok diyorum ama bu sefer Scubat'a ayıp olacak diyorum
@yusufragip
ben yorum yapmayacağım ,gerek yok çünkü gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır;
buraya sayfalar dolusu yazı ,analiz , foto , belge koyabilirim hatta bunları bir çoğu aşağıdakilerden çok daha fazla can acıtıcı olabilir ama sanırım aynı kişiye ait bu 2 söz YETER
"yine soyluyorum,bize karsi ileri surulen dusunceler yanlistir. bu gercek
tarihce ve mantikca dogrulanmistir. bunu yanliz batiya degil, hatta
vatandaslarimiza da onemli olarak hatirlatmak geregi duyuyorum.cunku, pek az
olmakla birlikte, uzuntuyle isitiyoruz ki, milletin tarihini okumamis veya
milli duygudan yoksun kalmis olduklari anlasilanbazi kimseler,yabancilarin
bize karsi ileri surdukleri suclamalari reddetmedikten baska,vatanlarini
milletlerini suclu gostermekten cekinmiyorlar. hala bugun, sultani mektebi'nin
( galatasaray lisesi ) salonlarini bize karsi konferans verdirmek icin
yabancilara acik bulunduranlar var; bu gibilere lanet..."
Mustafa Kemal Atatürk
Kaynak: NUTUK
"Fenerbahçe kulübünün her tarafa mazhar-ı takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmiş ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."
03.05.1918 / ordu komutanı Mustafa Kemal
şu foto'nun maç ile alakasını sorgulamadan bana bu yazdıklarımın konuyla ne alakası var demekte özgürsünüz....
Hayatımda çok fazla Galatasaray'lı arkadaşım oldu ve halen var , her türlü birbirimizi kızdırırız ama konu tarihe , onura , gurura , masumiyete , haysiyete , şikeye , vatana millete hizmete gelirse o zaman ne onları konuştururum ne de başkasını çünkü bu bahsettiğimiz iki camia işte burada birbirlerinden çok fazla ayrılırlar.....
En son
herofb tarafından 15 Mar 2012, 15:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.