TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Lacoste Müşteri Hizmetleri

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Lacoste Müşteri Hizmetleri

Mesaj Frax » 25 Eki 2011, 22:20

asymptote yazdı:
msturan yazdı:Durum bu olunca elde yıkama seçeneği kalıyor tek ki bu yapacağım iş değil :D

Frax ütü yapıyor sen neden çamaşır yıkamıyorsun? Öğrenciliğin hakkını ver eccük :D

Ben fazlasıyla "kıl" olduğum için birçok işimi kendim yapıyorum ;) Annem eşyalarımın yerini değiştirir diye dolabıma dokundurmadım, kız arkadaşım benim gibi katlamıyor diye ona da kıyafetlerimi katlattırmadım hiçbir zaman. Sorun bende, çocuk normal :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj msturan » 25 Eki 2011, 22:36

Büyük bir taarruz var :o :D

asymptote, kurutma makinesinden çıkınca pek ütüye ihtiyaçları kalmıyor kıyafetlerin raadım o yüzden 8-) :D Ama şimdi elde de yıkanmaz ama değil mi, kaçıncı yüzyıldayız :D

serxx, Sabancu Üniversitesi'nin yurdu :)

Hay kurban olayım Frax :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Emre » 25 Eki 2011, 22:49

Lacoste bi turlu sevemedigim bi marka. Buna ragmen bir kac gomlek+t-shirt var ama cok nadir giyiyorum onlari da. Sebebine de gelirsek, cok arada kalmis bi marka. Urunlerinin bazilari guzel olmasina ragmen ne ust duzey bi marka, ne de dusuk seviye bi marka. Senelerdir sessiz sedasiz ortada takilip yolunu buluyor :)

Hele eskiden Turkiye'de kredi kartina satis bile yapmazlardi, bu eskiden dedigim de yanlisim varsa duzeltin 4-5 sene oncesine kadardi sanirim.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj SeRxx » 25 Eki 2011, 23:03

Lacoste bana göre son zamanlarda kalitesinden ödün veren bir marka. Artık ayakkabı ve çorap dışında ki ürünlerini de başka mağazalara veriyor.. JeansLab mağazasında tişörtlerini gördüm şaşırdım.
Şu an kredi kartı geçerli ama taksit yok. Tek çekim veya nakit..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 26 Eki 2011, 00:26

Saat tasarımları güzel oluyor bu markanın, içi beş para etmez o ayrı :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners