TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forumda Bir Rehavet Görüyorum

Mesaj herofb » 10 May 2011, 18:27

clk bazı noktalarda sana katılmakla beraber bunların senin gibi arkadaşların desteği olmadan düzelmeyeceğini düşünüyorum yani kızmak küsmek yerine eğitime devam ediyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Frax » 10 May 2011, 18:45

clk yazdı:2fast, süper yazmışsın :D Ama benim sessizliğimin maalesef TSF Special Edition ile hiçbir alakası yok. Benim sessizliğim daha çok forumdaşlık ve bizlerin forum kavramından ne anladığı ile ilgili.

Benim yazmış olduğum ilk 2000 mesaja bakın. Sadece ortalık velvelensin tartışmalardan ortaya birşeyler çıksın diye ortaya Rolex'i attım. Omega ile IWC ile Panerai ile ilgili çok geniş yazılar yazdım, kavga çıkarttım ki forum neşelensin v.s. v.s. ....

Peki tüm bu uğraşların, Bond'un foruma yüklemiş olduğu videoların, diğer forumlar ile ortak çalışmaların, Frax ve Drk arkadaşlarımızın çabalarının, yüklenen yüzlerce bilgi; onlarca saat incelemesinin sonucu ne? 300 TL bütçe ile saat alacağım ne alayım sorusu mu? Eğer olay bu ise ben yokum arkadaş!!!!!! Hemen 300 TL'yi beğenmiyor diyenler çıkacaktır. Benim derdim bütçe değil oysa ki.... Benim derdim yanlış sorulan, cevabı olmayan, forum içerisinde hiçbir inceleme arama yapmadan direkt olarak olaya kafadan giren mantık...

Bilmem anlatabildim mi 2fast? Bu yazdıklarımın altına imza atacak bir çok kişi olduğunu da gayet iyi biliyorum...

+1.

Verilenlerin karşılığı olmaması durumu denilebilir buna. Nasıl ki hiç arama yapmadan şunu alayım mı diyen üyeler 2 saat bile beklemeden altına hemen yardım, niye cevap yok yazabiliyorlarsa yüzlerce video eklemiş Bond'un da ilgisizlikten sessiz kalması normal. Sırf o kısma verilen emek bile ortadayken yetkili panelinde sürekli olarak her yazılanı düzelten, Türkçe karakterlerden tutun da noktalamak işaretlerine kadar didik didik eden Bond'a ne diyebiliriz ki :)

Ben yeni modellere bile oy verip yorum yapmayan üyelere sitem ediyorum. Bu konuda sayın herojd'a ise ayrıca teşekkür ediyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Bond » 10 May 2011, 18:51

Ben sessiz değilim aslında beyler, bir sürü şey yapıyoruz bunlar foruma mesaj yazmaktan daha önemli. Hergün burdayız. Bunları elbette yapacağız basit işler bunlar başlık değiştirmek türkçe düzeltmek vs. Video yüklemek nedir yani altına ben yazı yorum beklemiyorum ki. Önemli olan okunması, izlenmesi ve faydalanılması. Ben ve webmaster devamlı takip ediyoruz verileri. Öncelikli olan düzenli temiz olması ve manalı bölümlerin saat gibi tıkır tıkır işlemesi, TSF'de bunlarda işliyor. Sorun olsa müdahele ettiririm hemen zaten.

Herhalde sevdiğinden ve önemsediğinden yazmış winter ve asymptote diye düşünüyorum öncelikle. Ama yaklaşımda kısmen eksiklik var, şu sebeple; bizim tüm uygulamalarımız foruma gereksiz mesaj yazılmasın diye :) Örnek satışı kilitledik, alışı kilitledik profesyonel forumlardaki gibi. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yoktu, önümüzde örnekler var WUS ve TZ gibi.

Danışma aynı konular sorulsun, yazılsın istemiyoruz. Konu açtı Frax, format verdi. Aramaya teşvik konusu açtık, aynı şeyler aynı konular yazılsın istenmiyor. Bakış açısı çok farklı bu yüzden mantıklı gelmeyebilir herkese, forum burası yazılsın durulsun her girince 100 konu okuyayım diyenler olabilir ama işler öyle yürümüyor bu platformlarda. Burası spesifik konulu özel bir forum. Trafik değerleri giren kişi sayısı şahane durumda ve bu konudaki türkçe paylaşım platformu bir yer için mucizevi değerler bunlar. Bu yüzden sevenler üzülmesinler ters bir durum yok, sevmeyenlerde boşa sevinmesin.

Bir sürü şey yapıyoruz bittikçe aktive edeceğiz. Artık forumla sınırlı kalmayacağız. İstediğiniz şeyler yada fikirler varsa forumu seven üyeler buraya belirtsin yada pm ile bana yollasın yaptırmaya çalışırız. ;)

Birde şu var TSF gelişti artık. Tekil konular çevresinde sohbet döndürmek için fazla büyük bu yüzden herkes kendi ilgisini çeken yere yazıyor. Herkesin aynı konuda yazmaması gayet doğal.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 10 May 2011, 20:27

Bond'un yaklaşımını profesyonel buluyorum. Tebrikler.
Bu arada bir diğer başlıkta önerilen Bilim ve Teknik'e yazı hazırlama istek/talebi de çok önemli bir aktivite. Orada da söylediğim gibi keşke yapabilecek birikimim olsa.
Ancak eğer diler(ler)se yazacak arkadaş(lar)a yardım etmeye çalışırım.
Bu rehavet çözücü aktivite önerisine de katkı bekliyoruz.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj besyolu66 » 10 May 2011, 22:07

Ben de foruma yeni üye sayılırım ve birşey hakkında yorum yapmaktan yada görüş belirtmekten çekiniyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama başlıktaki konuşmaları okuduktan sonra yanlış yaptığımı düşünmeye başladım siteden sorumlu sizlerin yorum ve bilgi birikimlerini okudukça kendi açımdan görüş bildirmekten biraz çekiniyorum :?
Kullanıcı avatarı
besyolu66

Mesaj herofb » 10 May 2011, 22:17

Besyolu66 sen de yeni misin? Kartlastik buralarda :)

İngilizce yi de ilk baslarda yalan yanlış ama çekinmeden sallayarak geliştirdim foruma da bodozlama daldım o yüzden bence cekinmemek gerekir ileri de zaten bizlerde bir seyler öğreniriz ama baslardan biraz emeklemek gerekiyor ayrıca burası ansiklopedi değil ki illa doğru bilgi olsun herkes kendince yorum yapmalı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 10 May 2011, 22:21

Hep birlikte öğreniyoruz burada..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj besyolu66 » 10 May 2011, 22:35

haklısın herojd11 nerdeyse bir yıl olcak ama son bir bir iki aydır aktif olarak forumda bulunuyorum ondan ;) .
içimizde kalacağına yazalım forumda kalsın :) yanlış -doğru öğreneceğiz
Kullanıcı avatarı
besyolu66

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners